Marsh провів опитування страховиків щодо факторів ESG для оцінки профілів ризиків клієнтів


Marsh провів опитування страховиків щодо факторів ESG для оцінки профілів ризиків клієнтівСтраховий брокер Marsh оприлюднив дані опитування страховиків, визначивши, як фактори ESG використовуються для оцінки профілів ризиків клієнтів і ступінь, до якого ця тенденція може прискоритися.

Усі респонденти підтвердили, що чинники ESG відіграватимуть більшу роль у майбутньому андеррайтингу, що є ключовим фактором для ризик-менеджерів, щоб переконатися, що вони добре розуміють свій власний шлях ESG.

Незважаючи на те, що усі опитані страховики працювали над своїми конкретними вимогами до андеррайтингу для ESG, щодо розкриття кліматичної інформації, усі респонденти вказали на мінімальну вимогу щодо розкриття даних місій обсягу щодо планів переходу.

Компанії повинні подумати про те, як найкраще представити свій профіль страховикам і чим вони виділяються серед своїх аналогів і ширшого ринку. Страховим компаніям теж слід розглянути, як оцінити та повідомити про свій ESG-профіль.

ESG також матиме значний вплив на вибір ризиків страховиками, оскільки страховики стають більш узгодженими для підтримки організацій ESG з вищими оцінками. Ці відомості дають чітке уявлення про напрямок руху страховиків.

Звичайно, підхід, бажання та застосування в різних видах страхування і регіонах — і навіть в межах одних і тих самих глобальних страховиків — відрізнятимуться, оскільки вони встановлюють стратегію ESG для своїх різноманітних андеррайтерів.

Не всі андеррайтери наразі враховують фактори ESG, і в певних галузях і сегментах портфеля ESG ще не вийшов на передній план.

Незважаючи на відсутність загальноринкового підходу на даний момент, усі респонденти зазначили, що вони бачать певну форму єдиного підходу в майбутньому.  | Форіншурер