Збитки індустрії страхування та перестрахування від урагану Ян можуть досягти $47 млрд - CoreLogic


Збитки індустрії страхування та перестрахування від урагану Ян можуть досягти $47 млрд - CoreLogicCoreLogic підрахувала, що збитки галузі страхування та перестрахування від урагану Ян можуть досягти 47 мільярдів доларів.

Збитки від урагану можуть скласти від 22 до 32 мільярдів доларів, а додаткові втрати від штормового нагону у Флориді становитимуть ще від 6 до 15 мільярдів доларів. Також сказано, що це найдорожчий шторм у Флориді з часів урагану Ендрю тридцять років тому.

Ураган «Ян» назавжди змінить індустрію нерухомості та міську інфраструктуру. Частина дрібних страховиків збанкрутує, власники будинків будуть змушені вчинити правопорушення, а страхування стане менш доступним у таких регіонах, як Флорида.

Якщо прогнози залишаться стабільними, CoreLogic очікує, що ураган «Ян» продовжить приносити руйнівні повені Флориді та Південній Кароліні та Джорджії.

CoreLogic передбачав, що відновлення після урагану Ян буде повільним і важким, посилаючись на інфляцію на 40-річному максимумі, процентні ставки, що наближаються до 7%, і високий попит на робочу силу та матеріали.

У другому кварталі 2022 року Флорида зафіксувала один із найвищих приростів власного капіталу в США, в середньому 100 тис. доларів на власника житла. Флорида також мала найвищий приріст цін на житло в липні.

Збільшення власного капіталу та рекордне зниження співвідношення позики до вартості забезпечать багатьом домовласникам у Флориді фінансовий буфер на випадок погіршення економічних умов, як це зазвичай буває після природних катастроф.

Аналіз CoreLogic включає застраховані збитки від пошкодження житлових будинків і комерційної власності, включаючи вміст і перерву в бізнесі, і не включає більш широкі економічні збитки від шторму.  | Форіншурер