FintechOS допоможе страховику Admiral запустити цифрові продукти страхування домашніх тварин


FintechOS допоможе страховику Admiral запустити цифрові продукти страхування домашніх тваринФінтех FintechOS співпрацює з британським лідером у сфері страхування Admiral, щоб створити новий цифровий продукт страхування домашніх тварин. FintechOS є лідером у високопродуктивній фінтех-інфраструктурі (HPFI), а її складові базові блоки без коду, хмарна архітектура та прискорювач страхування домашніх тварин дозволили Admiral швидко запустити новий продукт, йдеться у звіті FinTech M&A Market 2022: Trends, Deals & Valuation.

Admiral із Великобританії також відомий як страховик, який спеціалізується на страхуванні автомобілів. Наразі цифровий продукт страхування домашніх тварин є новим кроком компаній.

FintechOS каже, що його платформа пропонує переваги перед іншими технологіями: швидкість виходу на ринок із складеними основними блоками, можливість використання простого коду, хмарна архітектура, оновлення в будь-який час, персоналізація на основі даних та інтеграція екосистеми. Компанія також допомагає швидко запускати та керувати наступним поколінням продуктів і послуг у сферах кредитування, заощаджень, страхування, інвестицій та вбудованих фінансів.

Admiral почав співпрацювати з FintechOS у січні 2022 року, а запустити її планується в другій половині 2022 року.

Портфель FintechOS варіюється від глобальних стратегічних компаній, таких як Groupe Société Générale, Vienna Insurance Group або Raiffeisen Bank (Biggest FinTech Unicorns), до гравців, що змінюють правила гри, таких як Oney, eMag і Howden. У компанії також працює понад 500 осіб в офісах у Лондоні, Нью-Йорку, Амстердамі та Бухаресті.  | Форіншурер