Страхова група ARX запускає продажі страхових продуктів у відділеннях Unex Bank


Страхова група ARX запускає продажі страхових продуктів у відділеннях Unex BankСтрахова група ARX та Unex Bank уклали угоду про співпрацю, згідно з якою в усіх відділеннях Юнекс Банку українці зможуть оформити страхові продукти ARX: від автоцивілки та туристичного страхування до особистого страхування життя та здоров'я.

Бронезахист - новий страховий поліс, який створений спеціально для страхування життя та здоров’я цивільних громадян від нещасних випадків в умовах воєнного стану в Україні. Він покриває як побутові нещасні випадки (травми, опіки, обмороження та ін.), так і випадки, отримані цивільними громадянами внаслідок воєнних дій – влучення снарядів, мін, куль, обвалення будівель, пожеж, мінування територій тощо. Зазвичай, дані події є винятком у програмах страхування, але нові часи потребують нових рішень.

«Для нас важливо, щоб послуги партнерів, які ми пропонуємо нашим клієнтам у відділеннях та електронними каналами банку, відповідали найвищим стандартам якості та надійності. ARX протягом багатьох років входить до ТОП-3 страхових компаній України за багатьма видами страхування, а в окремих напрямках є безперечним лідером ринку. Тож ми впевнені, що наші клієнти не будуть розчаровані в страховому захисті від ARX, придбавши поліси страховика у відділеннях Юнекс Банку. До того ж, завдяки прямій інтеграції електронних систем та курсу навчання від ARX, що пройшли наші менеджери, ми гарантовано можемо забезпечити високу швидкість оформлення страхових полісів та обслуговування клієнтів Банку. Варто зазначити, що ціна полісів, які можна придбати у відділеннях Unex, не відрізняється від вартості, яка надається при купівлі програм страхування безпосередньо у ARX», - зазначив Сергій Савка, директор департаменту розвитку роздрібних продуктів Юнекс Банку.

«Надавати якісний сервіс нашим клієнтам та бути там, де саме їм зручно – основа нашої діяльності. Партнерство з Unex Bank дозволить клієнтам банку отримувати не лише якісне обслуговування у стабільному банку, а і комплексно вирішить усі питання щодо страхування як майна, так і життя та здоров’я. А головне – збереже час людей, адже усі страхові продукти можна оформити не виходячи з відділення. Страхова група ARX та Unex Bank роблять усе можливе для зручності клієнтів», - говорить Тетяна Данова, Директор вертикалі агентських, цифрових та альтернативних продажів.  | Форіншурер