Як іншуртех може допомогти оптимізувати страхування домашніх тварин?


Як іншуртех може допомогти оптимізувати страхування домашніх тварин?Duck Creek Technologies опитало покупців страхування домашніх тварин у Великобританії щодо їхніх думок про вартість страхування тварин, доступність продуктів та послуг – і те, що вони сказали, показало, що ринок не забезпечує своїх страхувальників та їхніх домашніх тварин, пише Beinsure.com.

Відгуки не тільки показують, що цей ринок дозрів для трансформації, але й дає страховикам чудову можливість надавати клієнтам продукти, які є актуальними, доступними, прозорими та легкими для доступу та управління протягом усього життєвого циклу продукту.

Жоден із покупців страхування домашніх тварин, з якими ми спілкувалися, не сказав, що вони повністю задоволені страховим покриттям, яке вони могли отримати за ціною, яку вони могли собі дозволити.

Навіть найдешевший поліс повного покриття є недоступним для багатьох власників тварин, тому у більшості полісів покриваються лише випадки в надзвичайних ситуаціях, за виключенням захворювання. І це опитані вважають несправедливим.

Ще одна проблема, на яку звернули увагу багато клієнтів, з якими спілкувалися, це труднощі з додаванням нестандартних страхових покриттів і розробкою модульних полісів. Мало того, що процес часто громіздкий і безособовий, так і страхові премії через високу збитковість тварин досить високі.

Незважаючи на анекдотичність, сила відповідей цієї вибірки покупців страхування домашніх тварин свідчить про те, що це ринок, у якому багато страхувальників розчарувалися та готовий до змін. Це підкреслює значну можливість для страховиків покращити наскрізний досвід для клієнтів за допомогою, наприклад, використання даних, набагато простішого цифрового досвіду, оптимізованої веб-підтримки в інтернеті та значно більшої персоналізації, адаптації та комплектування продуктів.

Цілком зрозуміло, що, хоча ціна та доступність є ключовими питаннями, клієнти не завжди думають про інші чинники або не завжди поінформовані про них у процесі покупки, включаючи, наприклад, план вакцинації для домашньої тварини, носіння розумного нашийника або ветеринарні онлайн-консультації, які є такими ж важливими, як і просто оформлення страховки для покриття витрат, коли домашня тварина потребує лікування.

Споживачі хочуть цілісного бездоганного обслуговування, яке охоплює всі випадки, а не кількох продуктів і точок контакту зі своїм постачальником страхових послуг. Ключ до оптимальної взаємодії з клієнтом — це наявність «єдиного перегляду», простих пакетних продуктів і безперебійної взаємодії зі своїм страховиком, де клієнт може чітко бачити додану цінність і переваги. Страховики повинні надати все це швидко та легко через різні канали вибору.

Рішення полягає в сучасних, хмарних базових системах з низьким кодом, які налаштовуються, які забезпечують гнучкість і деталізацію даних, необхідні для того, щоб зробити поліси страхування домашніх тварин більш актуальними, доступними, прозорими та простими у взаємодії (включаючи цифрове самообслуговування) протягом усього терміну покриття ризиків домашньої тварини. Такі системи роблять роботу власника страхового полісу не тільки більш ефективною, але й звільняють від стресу та оптимізують.

Сучасні основні системи, які об’єднують дані від початку дії договору страхування до поновлення, доповнень і виплат, можуть допомогти здійснити трансформацію, яка потрібна цьому ринку. Хмарні SaaS-системи з відкритою архітектурою API також можуть надати страховикам можливість легко використовувати insurtech-екосистему та інтегрувати передові інновації, такі як штучний інтелект, в андеррайтинг та обробку претензій, щоб підвищити прибутковість страховиків, зменшити витрати на врегулювання та зробити продукти більш доступними та актуальні для споживачів.

Існує велика кількість можливостей для застосування рішень із низьким кодом і хмарних технологій для трансформації ринку страхування домашніх тварин. Іншуртех-компанії можуть об’єднати постачальників страхових послуг із попередньо створеним галузевим контентом для товарів для домашніх тварин і страховим покриттям, опцією покриття розумних нашийників і послуг вакцинації, доступом до широкої екосистеми онлайн-ветеринарних послуг і доступом у режимі реального часу до полісів, покриття та інформація про клієнтів цілодобово та без вихідних для власників домашніх тварин і агентів – і таким чином, надаючи клієнтам єдиний огляд і забезпечуючи їм легкий доступ, коли вони найбільше потребують.  | Форіншурер