AIG розпочинає IPO залучення капіталу для Corebridge Financial


American International Group (AIG) розпочала первинне публічне розміщення акцій (IPO) своєї дочірньої компанії Corebridge Financial.

У березні AIG перейменувала материнську компанію свого бізнесу Life & Retirement із SAFG Retirement Services на Corebridge перед планами зробити компанію публічною.

Відтоді Moody's підтвердило рейтинги емітента та фінансової стійкості Corebridge, а Алан Колберг і Тріш Уолш були включены до складу Ради директорів.

AIG, як акціонер-продавець для IPO, пропонує 80 мільйонів звичайних акцій (із 645 мільйонів звичайних акцій) Corebridge і надала андеррайтерам 30-денний опціон на покупку ще 12 мільйонів звичайних акцій.

Очікується, що ціна IPO становитиме від 21 до 24 доларів за акцію, і всі чисті доходи від розміщення підуть AIG. Акції будуть торгуватися на Нью-Йоркській фондовій біржі під тикером «CRBG».

JP Morgan діє як глобальний координатор і провідний активний букраннер для запропонованої пропозиції, тоді як Morgan Stanley і Пайпер Сендлер також діють як провідні активні букраннери, а BofA Securities, Citigroup і Goldman Sachs діють як активні букраннери.  | Форіншурер