GlobalData попередила страховиків про зростання страхових відшкодувань житла через спеку


GlobalData попередила страховиків про зростання страхових відшкодувань житла через спекуНадзвичайно високі температури в поєднанні з відсутністю дощів створюють ідеальні умови для лісових пожеж по всій Великобританії.

GlobalData попередила страховиків, щоб вони підготувалися до зростання страхових відшкодувань будинків, оскільки полум'я поширюється на населені райони.

Метеорологічна служба випустила ще одне попередження про сильну спеку для деяких регіонів Англії та Уельсу, оскільки прогнозується, що температура досягне 35 градусів. Ймовірність виникнення посухи також зростає, оскільки посушливі періоди продовжують переважати.

Ландшафти цього літа стають звичним явищем у Великобританії. Коли всього кілька тижнів тому температура досягла понад 40 градусів, ЗМІ повідомили, що близько 60 будинків у Великій Британії були знищені в результаті сплеску пожеж, і це неминуче призведе до страхових претензій.

Оскільки температура зараз наближається до нової хвилі спеки, історія має повторитися з новими пожежами та претензіями.

Згідно з опитуванням споживачів страхування GlobalData, погодні умови, за винятком повеней і штормів, спричинили 10,8% усіх страхових випадків у сфері житла.

Це зростає до 27%, якщо включити повені та шторми, що робить вимоги, пов’язані з погодними умовами, найбільш значущими для страховиків. Частка заяв, пов’язаних із погодними умовами, буде вищою у 2022 році через спеку, що повторюється цього літа, і шторми Юніс і Франклін на початку цього року.

Періоди тривалої високої температури та посушливі умови збільшують ризик лісових пожеж. Дійсно, екстремальні погодні явища стають набагато більш поширеними, оскільки зміни клімату погіршуються.

Збитки, пов’язані з погодними умовами, можуть бути особливо руйнівними і тому дорого обходяться страховикам. Крім того, вони також можуть забирати життя, впливаючи на інші сфери бізнесу.

Хвиля спеки торкнулася не лише Великобританії. Лісові пожежі, такі як лісова пожежа біля Белен-Бельє в департаменті Жиронда на південному заході Франції, і численні сильні шторми охопили європейський півострів, що також призвело до потенційно витратного літа для європейських страховиків.  | Фориншурер