Форіншурер запустив нове медіа про страхування — «Beinsure.com», розраховане на міжнародну аудиторію


Форіншурер запустив нове медіа — BEINSUREФоріншурер запустив новий інтернет-проект, розрахований на англомовну аудиторію та присвячений темі страхування, перестрахування, іншуртеху, технологіям, інвестиціям та кіберризикам — beinsure.com.

beinsure. — цифрове медіа про економіку грошей у страхуванні, перестрахуванні, інвестиціях та криптовалютах.



Новий журнал орієнтований на міжнародну аудиторію, яка цікавиться темами страхової галузі, інвестицій та нових InsurTech-технологій, та входить до медіахолдингу Finance Media, якому належить Forinsurer — український онлайн-журнал про страхування та іншуртех з щомісячною аудиторією 150 тис. читачів.

— «Контент та бізнес-модель розвитку Форіншурера, як онлайн-медіа в Україні, показала свою ефективність, тому ми хочемо масштабувати наші знання та досвід майже 20-тирічної роботи у страховій медіа-сфері на міжнародному високонкурентному ринку, що стане новим викликом для нашої команди», — прокоментував запуск нового проекту СЕО Finance Media Олег Паращак.

— «Сьогодні Форіншурер щоденно генерує унікальний контент на страхову тематику, розширюючи свою аудиторію. Від наших міжнародних партнерів — страховиків, брокерів, перестраховиків та їх інвесторів, з якими у нас багаторічні відносини щодо надання єксклюзивного контенту та які працюють з учасниками українського страхового ринку, є запит на якісну інформацію з першоджерел англійською мовою. Крім того, ми проаналізували міжнародний медіа-ринок "страхових ЗМІ" та бачимо брак якісних спеціалізованих ресурсів, які би могли забезпечити попит на страхову інформацію, у тому числі й по страховому ринку України. А враховуючи те, що Форіншурер з 24 лютого після російського військового вторгнення в Україну повністю перейшов на подання контенту українською мовою, настав час розширити аудіторію за рахунок англомовних користувачів».

Ми щоденно публікуємо дослідження світових трендів у сфері страхування та фінансів. Також на сторінках «Beinsure» будуть публікуватися огляди, рейтинги та новини страхового ринку України для міжнародної аудиторії. Наш онлайн-журнал стане в нагоді всім, хто цікавиться страхуванням та технологіями.

Щоб слідкувати за тенденціями міжнародного страхового ринку, ви можете підписатися на нас у соціальних мережах:

BEINSURE

Незабаром ми плануємо запустити «Beinsure Daily» та «Beinsure Weekly», які будуть містити найважливіші новини та огляди ринків світу.  | Фориншурер