Skyline отримує $1,75 млн додаткового фінансування від West Hill для підтримки наступної фази зростання


Іншуртех Skyline Partners оголосив, що отримав додаткові 1,75 мільйона доларів додаткового фінансування від венчурного фонду West Hill Capital, довівши загальну суму, зібрану на даний момент до 3,5 мільйона доларів.

Новий раунд фінансування підтримає продовження розширення Skyline після зростання популярності на ринку з провідними брокерами, які шукають інноваційні параметричні рішення та страховиками, які бажають підтримувати нові параметричні рішення, пов’язані з індексами, як нещодавня угода з міжнародним страховим брокером Howden і перестраховиком Munich Re.

Skyline вже розробила та запустила декілька параметричних продуктів для клієнтів із широким спектром застосувань, включаючи стихійні лиха для фінансових установ, програми для малого та середнього бізнесу та кліматичні ризики для сільського господарства.

Крім того, інвестори West Hill нещодавно завершили збір акціонерного капіталу EIS у бізнесі для подальшого фінансування та підтримки розвитку Skyline, оскільки попит на інноваційні параметричні рішення, призначені для страхування ризиків, які раніше не підлягали страхуванню або важко піддавалися ризику.  | Фориншурер