Revolut разом з Allianz розширюють продукт туристичного страхування для преміальних клієнтів


Revolut разом з Allianz розширюють продукт туристичного страхування для преміальних клієнтівAllianz Partners надаватиме свої комплексні послуги туристичного страхування клієнтам глобального фінансового необанку Revolut, які мають Premium або Metal Account, спочатку на 31 ринку в ЄЕЗ та Великобританії.

Сьогодні понад 18 мільйонів клієнтів у всьому світі використовують десятки інноваційних продуктів Revolut для здійснення понад 150 мільйонів транзакцій на місяць.

Завдяки новим партнерським відносинам з Allianz Partners, застраховані клієнти тепер оплачуватимуть скасування та перерву поїздки у разі пандемії та епідемії, включаючи COVID-19.

Пакет страхування, наданий Allianz Partners, також включатиме переваги, якими клієнти Revolut користувалися протягом останніх кількох років, такі як захист у разі невідкладної медичної допомоги за кордоном, скасування поїздки, відміна поїздки, втрата або затримка багажу та покриття зимових видів спорту. Клієнти також отримають цілодобову гарячу лінію медичної допомоги та ряд додаткових переваг, наданих Allianz Partners.

План «Преміум» тепер передбачає покриття для дітей або утриманців віком до 17 років, а Metal буде включати розширене покриття відповідальності за подорожі та надлишок оренди автомобіля.

Нові та існуючі власники Revolut Premium та Metal Account отримають доступ до ряду переваг страхування подорожей безпосередньо в додатку Revolut. Пакет туристичного страхування Revolut є ще одним прикладом постійних зусиль фінансових технологій для задоволення та підтримки потреб своїх клієнтів.

Allianz Partners є світовим лідером у сфері страхування та допомоги B2B2C, що пропонує глобальні рішення, які охоплюють міжнародне здоров’я та життя, страхування подорожей, мобільність та допомогу.   | Фориншурер