Телемедицина — додаткова послуга у полісі туристичного страхування від ARX


ARX додала нову можливість у поліс страхування подорожуючих за кордон («тревел»). Це - телемедицина, або можливість отримати онлайн консультацію з лікарем з України. Послуга передбачає отримання висновка лікаря та електронний рецепт, за яким в більшості країн є можливість отримати ліки в аптеках.

Послуга надається партнером ARX – Medikit.

Послуга доступна всім клієнтам ARX за всіма діючими та новими договорами страхування в мобільному додатку MyARX. За діючими договорами треба обрати послугу «Консультація лікаря онлайн» та перейти на сайт партнера ARX. Далі необхідно ввести адресу електронної пошти, яка буде потрібна для отримання висновку лікаря та іншої інформації в подальшому користуванню сервісом за потреби.

Послуга доступна 24/7 без обмежень та виключень, консультацію надаються як докторами загальної практики, сімейними лікарями, так і докторами вузьких спеціальностей. По завершенню консультації клієнт має можливість отримати на свою електронну пошту висновок лікаря та електронний рецепт.

Завантаживши додаток MyARX, можна також отримати інші переваги – отримати свої договори страхування, підключити договори страхування для членів родини, мати до них доступ навіть при відсутності мобільного інтернету, отримати більш швидкий та зручний доступ до живого чату зі співробітниками ARX, актуальну контактну інформацію, отримувати важливі повідомлення від ARX.  | Фориншурер