Розпочато збір даних та формування РЕЙТИНГУ страхових компаній України за 9 місяців 2004 року


УНДІ „Права та економічних досліджень” - видавець журналів „СТРАХОВА СПРАВА” та „INSURANCE TOP” - продовжує першим щоквартально готувати та публікувати показники діяльності учасників страхового ринку в „Страховому рейтингу „INSURANCE TOP”.

Черговий номер журналу „INSURANCE TOP” №4 (8) 2004, який вийде з друку у грудні 2004 року, першим представить ПОКАЗНИКИ діяльності страхового ринку України та РЕЙТИНГ „INSURANCE TOP” за 9 місяців 2004 року.

Наш страховий рейтинг використовують провідні інформаційні агенції та ділові видання (Инвестгазета: ТОП 100, Галицькі контракти: „Гвардія 500”, „Бізнес”, „Мир денег”, „Бізнес-консультант”, "Україна-Business").

Журнал „INSURANCE TOP” тепер виходить у новому форматі: на сторінках журналу представлено РЕЙТИНГ страхових компаній Non-Life, який було розроблено аналітиками УНДІ „Права та економічних досліджень” на основі
22 основних ранкінгових показників діяльності з розрахунком рейтингового коефіцієнту R, за яким ранжуються страхові компанії.

Маючи у своїй базі статистику по страховому ринку за 5 років, УНДІ незабаром будуть розраховуватись та враховуватись показники розвитку, динаміки та професійної етики страхових компаній та інших якісних показників.

Всі таблиці показників діяльності супроводжуються коментарями експертів. Експертом можете стати і Ви! Щодо участі в журналі у ролі експерта звертайтесь до редакції та дізнайтесь про умови за тел.: (044) 516-85-60.

Враховуючи вищевикладене, пропонуємо Вашій організації традиційно прийняти участь у щоквартальному страховому рейтингу „INSURANCE TOP” – який вже зарекомендував себе на ринку як оперативне видання, цифри якого не потребують перевірки – на нас посилаються як вітчизняні, так і закордонні засоби масової інформації, у тому числі і інформаційні агенції.

Для оперативної публікації, достовірності та оприлюднення показників діяльності учасників страхового ринку встановлено граничний термін подання інформації у друкованому вигляді – до 5 листопада 2004 р.

Інформацію надсилати поштою на адресу: 02660, м. Київ-02, МСП-660, вул. М. Раскової, 11, оф. 518, завірені підписом керівника та печаткою.

Для участі необхідно подати у друкованому та електронному вигляді наступні документи:
1. Назва компанії на російській мові та місце реєстрації.
2. Баланс страховика на 01.10.2004 р. – форма №1.
3. Звіт про фінансові результати за 9 місяців 2004 року – форма №2.
4. Звіт про доходи та витрати страховика за 9 місяців 2004 р., пояснювальна записка (Розділи 2, 3, 4, 4.1).
5. Заповнити таблицю, яка наведена в листі Rating_SK_9_2004 (25.55 КБ)

  | Форіншурер