Іншуртех Lemonade разом з BNP Paribas Cardif запускає страхування домовласників у Франції


Lemonade запускає страхування домовласників у ФранціїІншуртех Lemonade оголосив про запуск страхування домовласників у Франції в партнерстві зі страховою компанією BNP Paribas Cardif.

Мільйони власників будинків тепер можуть придбати розширене страхове покриття для свого майна. Lemonade вийшов на страховий ринок Франції в грудні 2020 року, пропонуючи орендарям страхування на основі штучного інтелекту для захисту речей мешканців. Оскільки європейський бізнес Lemonade досяг значних успіхів у 2023 році, запуск страхування домовласників по всій Франції сприятиме подальшому зростанню іншуртех-компанії.

«Європейський ринок був нашим бізнесом, який найшвидше розвивався у минулому році», — зазначив Даніель Шрайбер, генеральний директор і співзасновник Lemonade. «Зараз ми переходимо від монолайнера до багатолінійного страховика в Європі. У поєднанні з нашим партнерством з BNP Paribas Cardif».

З моменту партнерства понад рік тому BNP Paribas Cardif і Lemonade досягли успіху в продажах програм страхування орендарів по всій Франції. Партнерство, яке об’єднало досвід BNP Paribas Cardif у сфері консультування та інноваційний підхід Lemonade, розширюватиметься й на інші види страхування та послуги. BNP Paribas Cardif France зможе запропонувати цифрове страхування житла своїм партнерам з дистрибуції, а Lemonade скористається досвідом страховика з сильним брендом, який працює на французькому ринку вже 50 років.

Страхування домовласників від Lemonade розроблено спеціально для клієнтів у Франції з можливістю миттєвого страхового покриття через додаток Lemonade, починаючи з 10 євро на місяць. Окрім основного покриття ризиків (пожежа, пошкодження водою, витрати на реконструкцію, цивільна відповідальність тощо), поліс також надає набір доповнень для забезпечення повного покриття, зокрема:

  • Шкільне страхування: розширене покриття для дітей віком до 18 років, щоб забезпечити покриття під час шкільних і позашкільних заходів у разі нещасного випадку.
  • Юридичний захист: допомога клієнтам у разі суперечок із третьою стороною щодо широкого кола повсякденних ситуацій (власність, роздрібна торгівля, робота та онлайн-репутація).
  • Крадіжка поза домом: забезпечення захисту, якщо хтось вкраде речі клієнта під час подорожі.

Lemonade має ліцензію та контролюється Голландським центральним банком (DNB) і працює у Франції відповідно до європейського режиму свободи послуг. Європейська штаб-квартира Lemonade розташована в Амстердамі. Ризики покриваються як BNP Paribas Cardif, так і Lemonade Insurance N.V.  | Форіншурер / Beinsure Media