Іншуртех Novidea збільшив фінансування Серії С до $80 млн на розвиток хмарної платформи


Іншуртех Novidea збільшив фінансування Серії С до $80 млнNovidea, іншуртех корпоративного страхування на основі даних, залучив додаткові 30 мільйонів доларів від HarbourVest Partners. Завдяки інвестиціям загальний раунд фінансування серії C Novidea склав 80 мільйонів доларів за участю існуючих інвесторів Battery Ventures, Cross Creek, Israel Growth Partners (IGP), KT Squared і JAL Ventures.

Інвестиційні новини є продовженням того, що Novidea зміцнила свою команду вищого керівництва призначенням Ерана Бен Езера на посаду фінансового директора, Яніва Коена на посаду директора з роботи з клієнтами, Ереза Ніссіма на посаду директора з технологій та Джеффрі Гейне на посаду директора з доходів.

«Ми раді співпрацювати з Novidea, щоб підтримати наступний етап розвитку компанії. Ми роками інвестували в сектор страхових брокерів і були вражені операційною ефективністю програмного забезпечення Novidea для брокерів», — сказав Корентен дю Руа, керуючий директор HarbourVest Partners. «Ми чекаємо підтримки команди Novidea, оскільки вони продовжують масштабувати свою діяльність на міжнародному рівні».

Маючи досвід зростання та успішної взаємодії з провідними страховиками по всьому світу, Novidea готова отримати вигоду від зростаючого попиту на інноваційні страхові технологічні рішення. Фінансування сприятиме амбіціям Novidea зміцнити свої позиції як лідера галузі зі стратегічним фокусом на органічному глобальному розширенні, інноваційних продуктах і виконанні своєї стратегії неорганічного зростання.

Ці інвестиції відбуваються в той час, коли цифрова трансформація займає центральне місце в страховій галузі. З огляду на те, що до 2026 року витрати на технології зростуть більш ніж на 25%, існує зростаючий попит на інноваційні рішення, що вирішують критичні проблеми, такі як покращення якості даних, безперебійний цифровий досвід клієнтів і оптимізація повторюваних процесів для страхових професіоналів.

За останні три роки Novidea розширила кількість персоналу в різних глобальних регіонах, включаючи Великобританію, Північну Америку та Європу, а також розпочала діяльність у Південно-Східній Азії наприкінці 2023 року.

Раніше цього року Novidea також підкреслила значні можливості для іншуртехів у своєму звіті, показавши, що 75% глобальних страхових компаній мають намір змінити свою основну технологію протягом наступних двох років.

Рой Агабаба, генеральний директор Novidea, вважає, що страховий сектор переживає важливу точку перелому, і іншуртех бачить значний потенціал зростання, оскільки все більше організацій відмовляються від застарілих технологій на користь інноваційних сучасних рішень.

Завдяки інвестиціям Novidea матиме ресурси, необхідні для подальшого вдосконалення продукту, розширення діяльності на нові території та вивчення можливостей здійснення стратегічних придбань.  | Форіншурер