Achmea Innovation Fund оголосив про інвестиції в іншуртех Laka


Achmea Innovation Fund оголосив про інвестиції в іншуртех LakaAchmea Innovation Fund оголосив про інвестиції в іншуртех Laka, європейський стартап зі страхування мікромобільності, у рамках свого стратегічного руху до сприяння "розумним" рішенням мобільності.

Стартап Laka, заснований в Лондоні в 2017 році, пропонує низку послуг страхування, призначених для водіїв електровелосипедів, велосипедистів і компаній у багатьох європейських країнах, включаючи Нідерланди.

Із застрахованим портфелем велосипедів та електровелосипедів, що перевищує 140 мільйонів євро, інноваційний підхід Laka зосереджується на колективному страхуванні різних пристроїв мікромобільності. Ця модель передбачає спільноту велосипедистів, об’єднаних спільною зацікавленістю у захисті своїх велосипедів. Щомісячні премії розподіляються між колективом, гарантуючи, що індивідуальні премії залишаються справедливими та прозорими, коливаючись залежно від фактичного використання.

Окрім безпосереднього обслуговування споживачів, Laka налагодила стратегічні партнерства з провідними роздрібними продавцями та брендами, інтегрувавши страхування в точці продажу. Недавня співпраця з відомими гравцями галузі, такими як Gazelle, Urban Arrow, Decathlon і Riese & Müller, ще більше підсилила позиції Laka, сприяючи ефективному доступу до страхування для велосипедистів.

Використовуючи тенденцію розвитку вбудованого страхування, Laka прагне підвищити доступність та мобільність.

На наступному етапі інвестиції Achmea Innovation Fund також узгоджуються з нещодавнім розширенням інвестиційного раунду Laka, який очолив інвестор Shift4Good з існуючими фондами Autotech Ventures, Porsche Ventures, Ponooc, ABN AMRO Ventures, Creandum, 1818 Ventures і Elkstone.

«Інноваційна «вбудована» модель страхування Laka гарантує, що велосипеди застраховані безпосередньо від виробника. Вони також пропонують послуги з повернення вкрадених велосипедів і допомагають велосипедистам швидко повернутися на дорогу після крадіжки чи пошкодження. Achmea інвестує в Laka через привабливі можливості вбудованого страхування», зазначила Катаріна Маас, менеджер фонду Achmea Innovation Fund.  | Форіншурер / Beinsure