AnchorWatch оголосив про партнерство з іншуртехом Insly для оптимізації страхування криптоактивів


AnchorWatch оголосив про партнерство з іншуртехом Insly для оптимізації страхування криптоактивівAnchorWatch, стартап зі страхування та кастодівльних послуг захисту зберігання криптоактивів для інституціоналів, оголосив про стратегічне партнерство з Insly для оптимізації вимог до страхового програмного забезпечення.

Впроваджуючи новий підхід у галузі, AnchorWatch пропонує інтегроване рішення для зберігання та страхування, яке захищає цифрові активи криптоінвесторів. Використовуючи своє рішення зберігання Trident Vault, AnchorWatch використовує розширені смарт-контракти для диверсифікації зберігання між кількома власниками та фізичними місцями, таким чином зменшуючи ризики, пов’язані з потенційними загрозами, такими як пожежі, повені та крадіжки.

Крім того, AnchorWatch інтегрує страхування безпосередньо в Trident Vaults, забезпечуючи повне страхове покриття в разі втрати криптоактивів.

Заснована Робом Гамільтоном і Беккою Рубенфілд, AnchorWatch прагне усунути критичну прогалину на крипторинку, сприяючи його більш широкому застосуванню. Компанія обслуговує інституційні організації, включаючи сімейні трасти, фонди, пенсійні фонди, сімейні офіси та біткойн-майнерів, усі з яких віддають перевагу надійним рішенням щодо страхування своїх активів.

Згідно з повідомленнями, рішення про партнерство з Insly було зумовлене його надійною функціональністю бек-офісу, масштабованістю та можливостями інтеграції зі складними системами AnchorWatch. Очікується, що функції розробки продуктів Insly і відкриті API спростять процеси впровадження, прискоривши час виходу на ринок інноваційних рішень AnchorWatch.

«Ми перебуваємо в ключовому році для ринку криптовалют, коли зараз схвалено біткоін-ETF від багатьох інвестфондів, а ціна досягла найвищих значень», — коментує Роб Гамільтон, генеральний директор і співзасновник Anchorwatch. «Ширше коло інвесторів тепер зацікавлено у володінні біткоїнами; проте відсутність комплексного страхування завжди була недоліком. Зараз Anchorwatch пропонує рішення щодо захисту криптоактивів, а наше партнерство з Insly дозволяє нам закласти міцну основу, щоб відповідати зростаючому попиту та масштабувати бізнес».

Рісто Россар, генеральний директор і засновник Insly, зазначив, що їх стартап надасть AnchorWatch безпечну та надійну інфраструктуру для підтримки її продуктів страхування та зберігання криптоактивів.  | Форіншурер