Іншуртех вбудованого медстрахування CareVoice закрив раунд Серії B на $10 млн


Іншуртех вбудованого медстрахування CareVoice закрив раунд Серії B на $10 млнІншуртех CareVoice, що спеціалізується на вбудованому страхуванні та медичних послугах для страхових компаній, оголосила про успішне завершення фінансування раунду Серії B, залучивши 10 мільйонів доларів під керівництвом Apis Insurtech Fund I.

Інвестиції будуть використані для прискорення зростання компанії, розширення співпраці зі страховиками в різних регіонах та інвестування в наступне покоління платформи CareVoiceOS.

Фонд, яким керує Apis Partners, британська компанія з управління активами, відома своїм акцентом на фінансових послугах і соціальному впливі, відіграв важливу роль у стимулюванні зростання та розвитку своїх портфельних компаній. Apis використовує свій галузевий досвід для реалізації ініціатив зі створення цінності, що позитивно впливає на життя багатьох людей, зазначають в компанії.

З моменту початкової інвестиції в CareVoice у 2019 році Apis активно підтримувала розширення та розвиток бізнесу для залучення корпоративних клієнтів, використання своєї мережі в страховій галузі та залучення зацікавлених сторін для розвитку партнерства. Інвестиційна стратегія Apis узгоджується з місією CareVoice щодо трансформації взаємодії між страховиком і клієнтом для покращення результатів охорони здоров’я.

За останні два роки CareVoice розширила свою діяльність і налагодила партнерські відносини з провідними страховиками, включаючи перестраховиків і постачальників цифрової дистрибуції. У 2023 році він також зазнав значного подвоєння доходів порівняно з попереднім роком.

У спільній заяві щодо раунду серії B Маттео Стефанель і Удаян Гоял, співзасновники та керуючі партнери Apis Partners, відзначили, що успіх CareVoice очевидний, про що свідчить зростання доходів у 2 рази порівняно з минулим роком та географічне розширення до 15 країн світу.

Себастьєн Годен, генеральний директор і співзасновник CareVoice, каже, що стартап співпрацює з двома типами страхових компаній: тими, хто першим почав працювати у сфері охорони здоров’я та здоров’я, які вже усвідомлюють прогалини у своїх можливостях, і новими учасниками, які хочу прискорити роботу, уникаючи проблем, з якими стикаються інші страховики. «Обидва типи прагнуть створити додатковий прибутковий страховий бізнес безпосередньо та через залучення та утримання більш здорових профілів клієнтів. Ми бачимо майбутній розвиток цього підходу до партнерства, який забезпечує взаємне зростання», додав він.  | Форіншурер