Marsh запускає програму страхування для власників цифрових активів на $825 млн


Страховий та перестраховий брокер Marsh запускає програму страхування, розроблену спеціально для власників цифрових активів, зокрема фінансових установ та інституційних інвесторів, з покриттям до 825 мільйонів доларів та доступна для клієнтів Marsh.

Нова ініціатива призначена для надання підтримки організаціям у захисті цифрових активів, незалежно від того, чи зберігаються вони в автономному режимі в так званому холодному сховищі чи захищені за допомогою альтернативних методів, таких як Multi-Party Computation. Звертаючи увагу на спектр ризиків, включаючи фізичні природні небезпеки, крадіжки третіми особами та внутрішню змову, програма спрямована на посилення заходів безпеки, пов’язаних із зберіганням цифрових активів.

За підтримки синдикатів Lloyd’s та лондонських міжнародних страхових компаній, цей механізм допоможе пом’якшити ризики, притаманні зростаючому ринку цифрових активів. У зв’язку з експоненційним зростанням ринку в усіх галузях, багато компаній змагаються за те, щоб отримати більше клієнтів для кастодіального зберігання криптоактивів.

Згідно з дослідженням глобальних ризиків Marsh Technology Industry Risk Study, половина респондентів у світовому технологічному секторі або активно задіяні, або досліджують можливості, пов’язані з цифровими активами. Крім того, 136 банків у США, підпорядкованих Федеральній корпорації страхування депозитів, або планують, або вже беруть участь у різних ініціативах крипторинку, що свідчить про широку тенденцію впровадження.

Жаклін Квінтал, глобальний керівник цифрових активів Marsh Speciality зазначила, що нова програма забезпечує зберігачам захист від ключових операційних ризиків, з якими вони стикаються під час управління цифровими активами.  | Форіншурер