Healthtech платформа Recare залучила від інвесторів 3,2 млн євро


Healthtech платформа Recare залучила від інвесторів 3,2 млн євроHealthtech Recare, заснована в Берліні в 2017 році, залучив 3,2 мільйона євро фінансування для покращення свого цифрового ринку управління виписками в Німеччині. Healthtech Recare розробила платформу SaaS, яка діє як нейтральний ринок, що дозволяє лікарням знаходити постачальників послуг для пацієнтів, які потребують догляду. SaaS платформа спрощує перехід із лікарень до постачальників послуг післяопераційного лікування.

Платформа Recare полегшує зв’язки між лікарнями та широкою мережею постачальників послуг, включаючи реабілітаційні клініки, постачальників медичних послуг і компанії, що надають медичну допомогу вдома.

Recare об’єднує 700 лікарень невідкладної допомоги, 650 реабілітаційних клінік і 24 тис. додаткових постачальників послуг. На сьогоднішній день платформа покращила швидкість післяопераційного лікування понад 300 тис. пацієнтів.

Фінансування надходить у вирішальний момент цифрової трансформації німецької системи охорони здоров’я. Наближається заключний етап реалізації Закону про майбутнє лікарень (Krankenhauszukunftsgesetz/KHZG), який зобов’язує лікарні оцифрувати й таким чином підвищити свою ефективність. Таким чином, вихід на ринок управління розрядом є першочерговим завданням.

Максиміліан Грешке, засновник і генеральний директор Recare, критикує застарілі практики, поширені в системі охорони здоров’я, такі як надмірна паперова тяганина. Він виступає за технологічні рішення для прискорення та безпеки процесів охорони здоров’я, що дозволяє фахівцям більше зосереджуватися на догляді за пацієнтами, а не на адміністративних завданнях.

"Ми вважаємо, що пришвидшення та підвищення безпеки процесів за допомогою технологій є запорукою позитивного впливу на систему охорони здоров’я та, зрештою, допомагає медичним працівникам зосередитися на лікуванні пацієнтів, а не на паперовій роботі", каже Максиміліан Грешке.

Нещодавнє фінансування включає інвестиції від попередніх спонсорів і кредит у розмірі 2 млн євро від Gilion, фірми, яка підтримує технологічні компанії рішеннями для фінансування та прогнозування.

За словами Маріам Куранг, генерального менеджера компанії Gilion у Німеччині, Recare створила привабливу та просту у використанні платформу в складному та регульованому середовищі, поєднавши технології з досвідом галузі.

Інвестиції дозволять Recare розвивати та розгортати свої цифрові рішення, спрямовані на значне покращення процесів післяопераційного лікування пацієнтів.

Використовуючи програмне забезпечення як послугу (SaaS), Recare автоматизує та спрощує процес виписки, який традиційно включає велику роботу з документами та координацію вручну, таким чином зменшуючи адміністративне навантаження та покращуючи точність і швидкість.  | Форiншурер / Beinsure