Іншуртех Empathy залучив $47 млн фінансування Серії B під керівництвом Index Ventures


Іншуртех Empathy залучив $47 млн фінансування Серії B під керівництвом Index VenturesInsurtech Empathy оголосив про закриття раунду фінансування серії B на суму 47 мільйонів доларів, який очолює Index Ventures за участі фондів General Catalyst, Entrée Capital, Latitude і Brewer Lane.

Фінансування серії B буде використано для розширення послуг Empathy та охоплення нових галузей і регіонів по всій країні.

Під час раунду фінансування також були здійснені стратегічні інвестиції від страхових компаній, зокрема Allianz, MassMutual Ventures, MetLife, New York Life Ventures, Securian Financial і Sumitomo.

На сьогодні загальна сума залучених інвестицій стартапу Empathy зросла до 90 мільйонів доларів.

Платформа Empathy використовує нові стандарти у вирішенні проблем з сімейними втратами та здоров'ям, пропонуючи підтримку не лише окремим особам, але й слугуючи швидко зростаючою перевагою як для страхових компаній, так і для роботодавців.

Необґрунтована втрата члена сім'ї впливає на рівень стресу, продуктивність, психічне здоров’я та моральний стан на робочому місці. У той час як 90% роботодавців сьогодні пропонують відпустку у зв’язку з важкою втратою в родині, 60% все ще надають лише до трьох днів відпустки, навіть якщо втрата продовжує впливати на працівників протягом більше року після їх повернення на роботу.

"Втрата близької людини є одним із найскладніших моментів у житті, однак у традиційних системах підтримки та пільгах існує проблематична прогалина, яка майже не стосується того, що потрібно сім’ям", каже Рон Гура, співзасновник і генеральний директор Empathy.

Завдяки своїм комплексним рішенням Empathy змінює процес сімейної турботи, надаючи необхідну допомогу. «Ми надаємо допомогу в стабільний, масштабований спосіб, співпрацюючи з роботодавцями та страховими компаніями, щоб стати новим стандартом сучасних пільг. Співчуття на робочому місці добре для сімей, бізнесу та нашого суспільства в цілому, але воно не покриває усі ризики», – сказав Рон Гура.

Компанія Empathy надала допомогу у вирішенні проблем щодо спадщини для 5 мільйонів співробітників і 35 мільйонів страхувальників в США. Ця допомога надається сім’ям безкоштовно, вона надається через виплати страхування життя або в поєднанні з відпусткою у зв’язку з важкою втратою через роботодавця.  | Форіншурер