Іншуртех Coterie залучив $27 млн в розширеному раунді Серії В за підтримки Hiscox


Іншуртех Coterie залучив $27 млн в раунді фінансування за підтримки HiscoxInsurtech Coterie, який спеціалізується на послугах для малого бізнесу, повыдомив про фінансування у розмірі 27 мільйонів доларів під час раунду після Серії B, який був перевищений, що вказує на інтерес інвесторів до страртапу.

Страховий гігант Hiscox підтримав Coterie у цьому раунді фінансування разом з існуючми інвесторами Intact Ventures і Weatherford Capital.

У 2021 році іншуртех оголосив про завершення раунду фінансування серії B на суму 50 мільйонів доларів під керівництвом Weatherford Capital разом із існуючими інвесторами RPM Ventures, Intact Ventures, Group 1001 і Alpha Edison.

Нові інвестиції сприятимуть зростанню та інноваціям Coterie у секторі страхових технологій, що ще більше покращить його здатність обслуговувати малий бізнес за допомогою індивідуальних страхових рішень.

Coterie Insurance працює в США в усіх 50 штатах і округу Колумбія, що дає змогу незалежним агентам і брокерам миттєво укладати страхування малого бізнесу. Завдяки андеррайтингу, що підтримується даними, Coterie забезпечує точний андеррайтинг та оцінку ризиків для договору страхування менш ніж за одну хвилину. Coterie полегшує купівлю та продаж страхування для малого бізнесу.  | Форіншурер