Іншуртех Fijoya залучив $8,3 млн уна розвиток АІ-платформи медстрахування


Іншуртех Fijoya залучив $8,3 млн уна розвиток АІ-платформи медстрахуванняFijoya, страховий стартап, що спеціалізується на послугах охорони здоров’я та медичного страхування роботодавців, нещодавно залучив $8,3 млн початкового фінансування. Раунд очолив Фонд Venture-Creation компанії Team8.

Це фінансування дозволить Fijoya посилити роль у індустрії страхових технологій завдяки використанню технології штучного інтелекту для підвищення ефективності та результативності страхових послуг.

Зважаючи на зростання попиту на іншуртех-рішення, Fijoya може вплинути на ринок медичного страхування роботодавців. Їхня платформа надає доступ до послуг і продуктів для здоров’я та оздоровлення за допомогою єдиного контракту з оплатою за користування, спрощуючи процес для роботодавців.

Маючи понад 200 доступних переваг, платформа Fijoya дозволяє співробітникам отримати доступ до різних програм страхування здоров’я та оздоровлення, які підтримуються штучним інтелектом, щоб рекомендувати найбільш відповідні послуги чи продукти.

«Fijoya надає можливість вплинути на життя 160 мільйонів співробітників та їхніх сімей, які охоплені роботодавцями, оптимізувавши спосіб споживання та оплати медичних послуг», — зазначив керуючий партнер Team8 Ассаф Мішарі. «Це фінансування дозволить Fijoya розширити використання платформи».  | Форіншурер