Іншуртехи Insurity та OIP Robotics запустили партнерство по автоматизації страхових даних


Іншуртехи Insurity та OIP Robotics запустили партнерство по автоматизації страхових данихІншуртех Insurity, хмарне програмне забезпечення для страхових компаній, брокерів і MGA, розпочав партнерство з OIP Robotics (OIPR), лабораторією даних і програмних іншуртех-рішень, щоб трансформувати обробку даних у страхуванні майна.

Ця співпраця, пише Beinsure Media, має на меті забезпечити ефективність автоматизації управління договорами страхування та трансформувати традиційні методи обробки даних, забезпечуючи зниження витрат для страхових компаній.

Завдяки інтеграції інноваційних можливостей штучного інтелекту OIPR із розширеними SaaS рішеннями клієнти Insurity отримують переваги спрощеної обробки за допомогою єдиної точки введення документів, що подає весь пакет продуктів Insurity.

"Нове партнерство максимізує автоматизацію та повторне використання. Така ефективність покращує операційні процеси та значно знижує ризик претензій, пов’язаних із помилками при введенні даних, тим самим захищаючи інтереси клієнтів", зазначили в OIP Robotics. "Подання заяв на відшкодування, які раніше займали години, виконуються за лічені хвилини, що зменшує кількість помилок при введенні даних з 4% до менш ніж 1%".

Крім того, це партнерство вирішує давні проблеми страхової галузі, пов’язані з відсутністю стандартизації та неструктурованої документації.

"Щоб запровадити автоматизацію в страхування, вкрай важливо поєднати найсучасніші базові системи на основі SaaS з новими можливостями штучного інтелекту, що розвиваються, і саме це є метою партнерства OIPR і Insurity", — зазначив Младен Субашич, керівник відділу продуктів OIP Robotics.

Пропонуючи рішення, яке повністю інтегрує штучний інтелект у SaaS, Insurity та OIPR спрощують процеси, як вони зазначають, які пов’язані із впровадженням штучного інтелекту в страховому секторі. Це забезпечує більш плавне та економічно вигідне впровадження технологій штучного інтелекту, дозволяючи страховикам більше зосереджуватися на своїх основних функціях, таких як андеррайтинг, управління ризиками та врегулювання збитків.

Очікується, що співпраця підвищить рівень автоматизації страхового ринку та об’єднає ідеї, технології та перспективи іншуртехів, сприяючи інноваціям і встановлюючи нові галузеві стандарти.  | Форіншурер