Стартап Sweet Security закрив раунд Серії A на $33 млн за участі Munich Re Ventures


Стартап Sweet Security закрив раунд Серії A на $33 млн за участі Munich Re VenturesІзраїльський стартап Sweet Security, який спеціалізується на захисті від хмарних ризиків компаній, залучив 33 мільйони доларів у раунді фінансування Серії A, який очолює Evolution Equity Partners за участю Munich Re Ventures і Glilot Capital Partners.

Запустивши 6 місяців тому, Sweet Security запровадив глибокий аналіз часу виконання, щоб покращити виявлення та управління ризиками, пов’язаними з хмарними обчисленнями, пише Beinsure Media. Компанія використовує свою технологію на основі eBPF для виявлення критичних порушень у додатках, мережах і автоматизованих системах, пропонуючи цінну інформацію про поточні операції.

Команда Sweet Security включає співзасновників Дрора Кашті (генеральний директор), Еяла Фішера (CPO), Орела Бен-Ішая (віце-президент з досліджень і розробок), а також ключових керівників, таких як Томер Філіба (технічний директор) і Ноа Глумчер (віцепрезидент з маркетингу).

Юваль Бен-Іцхак, генеральний партнер Evolution Equity Partners, зауважив, що підхід Sweet Security покращує безпеку хмари та дозволяє зменшити ризики.

Після цього раунду фінансування Sweet Security має намір прискорити своє зростання в Сполучених Штатах і розширити можливості своєї платформи.

Дрор Кашті, співзасновник і генеральний директор Sweet Security, сказав: «Спочатку наше загальне бачення безпеки хмарного середовища сприйняли скептично, але ми довіряли нашому досвіду, тому що ми щодня відчували біль, який відчувають наші клієнти, і ми знали, що могли побудувати те, що їм сподобається».

Sweet Security – це компанія, яка зосереджена на інноваційних хмарних рішеннях безпеки. Стартап був заснований колишнім головним офіцером з інформаційної безпеки (CISO) Армії оборони Ізраїлю (IDF) разом із висококваліфікованою командою з великим досвідом як у наступальній, так і в оборонній хмарній безпеці. Місія компанії полягає в тому, щоб підвищити спроможність команд безпеки ефективно керувати критичними ризиками в хмарних середовищах і пом’якшувати їх із точністю та мінімальними перешкодами для бізнесу, щоб зробити хмарну безпеку ефективною та простою.

Технологія стартапу дозволяє ідентифікувати аномалії та загрози в хмарних інфраструктурах, таким чином дозволяючи організаціям встановити базову лінію нормальної роботи та отримувати критичну інформацію про час виконання. Ця система розроблена для розширення операцій у всьому хмарному стеку безпеки, забезпечуючи повне покриття від хмарних загроз.

Основне переконання в Sweet Security полягає в тому, що хмарна безпека може бути одночасно ефективною та зручною для користувача, досягаючи того, що вони називають «найкращим місцем» у хмарній безпеці, завдяки застосуванню передових технологій.  | Форіншурер