Aviva отримає додаткові £80 млн від продажу акцій Singapore Life


Aviva отримає додаткові £80 млн від продажу акцій Singapore LifeБританська страхова компанія Aviva очікує отримати додаткові £80 мільйонів (приблизно 100 млн сингапурських доларів) від продажу своїх акцій Singapore Life Holdings Pte Ltd (Singlife).

Згідно нової угоди, Sumitomo Life Insurance Company придбає частку акцій TPG у Singlife, пише Beinsure. Угода, за умов закриття та схвалення регуляторних органів, здійснюється з Abbey Life Holdings Ltd, що належить TPG Inc. Отримання Aviva цих додаткових доходів залежить від успішного завершення транзакції між Sumitomo Life і TPG.

Загальний прибуток, який Aviva очікує отримати від цієї угоди становить приблизно 930 мільйонів фунтів стерлінгів (1,6 мільярда сінгапурських доларів).

Aviva планує інтегрувати ці надходження в існуючу систему управління капіталом. Ця система дозволяє використовувати надлишковий капітал, включаючи реінвестиції в бізнес, потенційні злиття та поглинання (M&A) або надання додаткового прибутку акціонерам.

Початкове оголошення про продаж частки Aviva в Singlife, включаючи два боргові інструменти, було зроблено 13 вересня 2023 року. Ця угода підлягає стандартним умовам закриття, включаючи схвалення регуляторних органів, і очікується, що вона буде завершена в першому кварталі 2024 року.  | Форіншурер / Beinsure