Swiss Re придбала захист від катастрофічних кіберстрахових подій в США на $50 млн


Swiss Re придбала захист від катастрофічних кіберстрахових подій в США на $50 млнГлобальна перестрахова компанія Swiss Re придбала кіберретроцесійну галузеву гарантію від збитків (ILW), забезпечивши захист від катастрофічних кіберстрахових подій в США на 50 мільйонів доларів.

Покриття також включає захист від широко розповсюджених зловмисних програм-вимагачів, тривалого катастрофічного збою в хмарі та витоку системних даних.

Нік Меулі, керівник відділу P&C Capacity Management Swiss Re, зазначив, що отримання доступу до альтернативних зовнішніх джерел кіберзахисту було для перестраховика ключовим пріоритетом. «Ми дуже раді, що отримали суттєвий захист від ILW, який забезпечує ще один новий і додатковий захист для нашого кіберпортфелю».

Програма була створена за посередництва Gallagher Re і за підтримки низки спеціалізованих перестраховиків. Поряд з традиційними ретро-рішеннями та рішеннями катастрофічних бондів, ILW та параметричні рішення стануть важливою частиною кібер-ланцюга створення вартості в найближчі роки, зазначили у Gallagher Re. «Успішне впровадження цього інноваційного рішення для Swiss Re є ще одним кроком вперед у розширенні потенційного доступу капіталу до ринку кіберстрахування та надання ефективних альтернативних рішень для страховиків і перестраховиків».

Новини про придбання компанією Swiss Re першого на кіберпокриття з'явилися після успішного запуску облігації PoleStar Re за гарантованим правилом 144A на випадок кіберкатастрофи в грудні. Угода була структурована та розміщена компанією Gallagher Securities за допомогою досвіду, наданого командою Gallagher Re Cyber, і досягла 87% збільшення покриття до 140 мільйонів доларів.  | Форіншурер / Beinsure