Страховий брокер Howden придбав NORTH Risk, 4-го за величиною страхового посередника в Данії


Страховий брокер Howden придбав NORTH Risk, 4-го за величиною страхового посередника в ДаніїСтраховий брокер Howden оголосив про остаточну угоду про придбання NORTH Risk, четвертого за величиною страхового посередника в Данії, посиливши свою географічну присутність у скандинавському регіоні Європи.

Це придбання відображає стратегію Howden щодо інвестування в досвід місцевих спеціалістів і використання повної потужності своїх глобальних можливостей, міжнародної мережі, а також даних і аналітики на користь клієнтів на місцевих ринках.

NORTH було засновано у 2021 році датською компанією приватного капіталу Polaris шляхом придбання та злиття чотирьох компаній з надання фінансових послуг і консультування, орієнтованих на МСП, в одну платформу. Сьогодні бізнес зосереджений на обслуговуванні комерційних клієнтів малого та середнього бізнесу та їхніх працівників у сфері загального страхування, страхування життя та пенсійного забезпечення та фінансових послуг (іпотека та фінансові закупівлі) і готовий до зростання завдяки команді високого рівня.

Оскільки інвестиції Polaris добігають кінця, як приватна інвестиційна компанія, так і керівництво NORTH обрали Howden як партнера для підтримки її подальшої траєкторії зростання. Це рішення випливає з сильної культурної приналежності, спільного духу підприємництва та підходу, орієнтованого на клієнта. Крім того, керівництво NORTH усвідомлює можливості, які виникнуть завдяки використанню мережі Howden для створення синергії та стимулювання сталого зростання.

Запуск у Данії знаменує створення 20го регіону Howden в континентальній Європі. Це також завершує присутність Howden у скандинавському регіоні, оскільки понад 20 років тому вперше було відкрито офіс у Фінляндії, а потім офіси в Швеції, Норвегії та Ісландії. Howden обслуговує широкий спектр клієнтів у скандинавських країнах за всіма спеціалізаціями, від відновлюваної енергетики до нерухомості та M&A.

Як страховий посередник, NORTH Risk працює, з’єднуючи клієнтів із постачальниками страхових послуг, полегшуючи продаж та управління страховими полісами. Компанія зосереджується на обслуговуванні комерційних клієнтів, зокрема малих і середніх підприємств (МСП), а також їх співробітників. Спектр наданих послуг включає загальне страхування, життя та пенсії, а також фінансові послуги, які охоплюють такі сфери, як іпотека та фінансові закупівлі.  | Форіншурер