Стартап із захисту даних Mine залучив $30 млн у раунді фінансування Серії B


Стартап із захисту даних Mine залучив $30 млн у раунді Серії BІзраїльський стартап із захисту конфіденційності даних Mine залучив 30 мільйонів доларів у рамках фінансування серії B, спільно очолюваного Battery Ventures і PayPal Ventures, з інвестиціями Nationwide Ventures і за участю всіх існуючих інвесторів, включаючи Saban Ventures, Gradient Ventures (АІ Google), MassMutual Ventures і Headline Ventures.

Ці інвестиції дозволять Mine вдосконалити платформу конфіденційності даних і управління для компаній у всьому світі, дозволяючи їм отримати кращий контроль над своїми даними та спростити процеси дотримання нормативних вимог. Завдяки цій інвестиції компанія розширить свій B2B-продукт корпоративного рівня MineOS.

MineOS вирізняється своєю інтуїтивно зрозумілою функцією без програмного коду, повністю інтегрованою з передовою технологією штучного інтелекту.

Ця інтеграція не лише встановлює нові стандарти автоматизації та точності в галузі, але й революціонізує процес виявлення даних, роблячи його доступнішим та ефективнішим для компаній будь-якого розміру, щоб автоматично розпізнавати додатки та інфраструктуру, які вони використовують, ідентифікувати особисті дані в цих системах та надавати особам контроль над використанням своїх даних.

Mine спостерігає значне зростання кількості клієнтів у різних сегментах і галузях, що відображає універсальний попит на надійні рішення для конфіденційності даних і управління.

Заснована як B2C-компанія, Mine надає спрощену систему виявлення даних, інвентаризації та класифікації, відкриваючи майже повне охоплення будь-яких типів даних, структурованих чи неструктурованих, хмарних чи локальних, які використовуються компанією, доповнені за допомогою найповнішого хмарного сканування для ідентифікації всіх активів.

Ця еволюція охоплює оцінку ризиків штучного інтелекту, тіньове керування ІТ, відповідність вимогам і вимоги до конфіденційності, такі як RoPA та DSR Handling, на додаток до інших заходів безпеки.

Наразі Mine обслуговує зараз понад 2000 клієнтів завдяки своїй безкоштовній пропозиції та понад 150 клієнтів середнього розміру та підприємств, включаючи Reddit, HelloFresh SE, FIFA та Data AI. Клієнти знаходяться в Північній Америці, Європі, Ізраїлі, Канаді.

Mine вирішує ключові питання конфіденційності та управління даними, зокрема керуючи складними правилами щодо даних і зростаючим попитом на прозорість.

Усвідомлюючи проблеми, з якими стикаються галузі під час виявлення та класифікації інвентаризації даних, Mine віддає пріоритет більш ефективному та безперебійному процесу за допомогою автоматизованої програми конфіденційності даних. Ця зміна спрямована на усунення недоліків тривалих, неефективних процесів і високих витрат, при цьому очікуваний прибуток від інвестицій часто досягається через 12 місяців.

Усвідомлюючи неминучий сплеск нормативних актів щодо даних на державному рівні та поточний вибух даних у результаті масивного створення, збору та керування даними, Mine хоче стати лідером на ринку в найближчі роки посилення уваги до конфіденційності даних у США, запланованих на 2024 та 2025 роки.

У міру того як ландшафт конфіденційності продовжує розвиватися, Mine активно розробляє рішення для нових нормативних актів щодо штучного інтелекту, включно з функціями управління АІ та оцінки ризиків.  | Форіншурер