Кіберіншуртех Enveedo залучив $3,15 млн початкового фінансування від Silverton Partners


Кіберіншуртех Enveedo залучив $3,15 млн початкового фінансування від Silverton PartnersEnveedo, іншуртех-компанія з кібербезпеки з інноваційним підходом до інтегрованого управління ризиками, оголосила про закриття початкового раунду фінансування на 3,15 млн доларів, який очолює Silverton Partners, відома компанія венчурного капіталу в Остіні, штат Техас.

До раунду також приєдналися Runtime Ventures і Blu Ventures, які спеціалізуються на індустрії кібербезпеки та надають відповідний досвід роботи на додаток до фінансування.

Новий капітал дозволить Enveedo прискорити впровадження інноваційних продуктів, залучити найкращі таланти та розширити присутність на ринку SaaS-платформи компанії, яка дозволяє організаціям доступно та легко створювати та підтримувати кіберстійкість.

Інтегрована платформа управління ризиками Enveedo допомагає ІТ-фахівцям у процесі побудови своєї програми безпеки. Процес починається з визначення критичних активів та оцінки ризиків за допомогою зростаючої бібліотеки інтеграцій API. Потім платформа надає індивідуальну стратегічну дорожню карту з детальними рекомендаціями та звітністю.

Це дає змогу всім компаніям, особливо тим, які мають обмежені ресурси, можливості чи досвід, планувати, виконувати та постійно розвивати стратегію кібербезпеки корпоративного рівня на основі розуміння свого ризику.

"Завдяки новим інвестиціям ми готові прискорити наше зростання та продовжувати впроваджувати інновації, підвищуючи кібервідмовостійкість компаній, які потребують допомоги та вказівок, щоб захистити свої активи", каже Лучано Салата, генеральний директор Enveedo.  | Форіншурер