BNP Paribas Cardif купує 51% BCC Vita для зміцнення позицій на ринку страхування життя Італії


BNP Paribas Cardif купує 51% BCC Vita для зміцнення позицій на ринку страхування життя ІталіїBNP Paribas Cardif придбає 51% акцій BCC Vita разом із угодою з BCC Banca Iccrea щодо ексклюзивної співпраці по програмах страхування життя. Ефективність угоди залежить від видачі дозволу відповідними органами.

BCC Banca Iccrea, материнська компанія BCC Iccrea Group, і страхова компанія BNP Paribas Cardif підписали стратегічне банківсько-страхове партнерство у сфері страхування життя.

Вибір BCC Iccrea Bank (холдинг BCC Iccrea Group) відбувся після складного процесу відбору за участю кількох провідних компаній європейського страхового ринку з консолідованою позицією також у секторі страхування в Італії.

Пропозиція, надіслана BNP Paribas Cardif, страховим підрозділом BNP Paribas Group, виділялась більш ширшим асортиментом продуктів, спеціально розроблених для BCC Iccrea Group для підтримки мережі продажів.

Серед іншого, ця угода передбачає купівлю BNP Paribas Cardif 51% BCC Vita, компанії зі страхування життя BCC Iccrea Group, заснованої в 2008 році для просування послуг страхування життя та захисту за допомогою широкого спектру програм.

BNP Paribas Cardif зможе продовжити тривалість партнерства до 15 років і придбати додаткові 19% BCC Vita.

Для групи BCC Iccrea угода посилить і вирівняє асортимент продуктів BCC, які входять до групи BCC Iccrea, щодо банківського страхування, забезпечуючи безперервність виконання зобов’язань, взятих BCC Vita.

Ця угода про ексклюзивну дистрибуцію з BCC Banca Iccrea, другої за величиною банківської групи в Італії за кількістю філій, дозволяє BNP Paribas Cardif здійснити свою диверсифікацію через нові дистриб’юторські мережі, зокрема в Італії.

Водночас BNP Paribas Cardif слідуватиме своєму стратегічному плану та прагненню зміцнити свої позиції на страховому ринку в усьому світі за допомогою нових можливостей для бізнесу.

Особливу стратегічну роль у партнерстві відіграватиме BCC Servizi Assicurativi, спеціалізований страховик BCC Iccrea Group, який зміцнився з серпня 2020 року, його персоналізована допомога та консультаційні послуги для клієнтів і акціонерів BCC-членів, а також підтримка технологічних інновацій для мережа з 2500 філій в Італії.

«Партнерство відбулося після тривалої внутрішньої оцінки, яка мала на меті визначити компанію, яка могла б забезпечити повний, конкурентоспроможний асортимент продукції та операційну модель, що використовує існуючу інфраструктуру по всій країні. Саме за допомогою цих ресурсів ми хочемо отримати нову частку ринку в цьому секторі завдяки ретельному моніторингу та комплексній пропозиції, яка здатна задовольнити різноманітні та зростаючі потреби наших клієнтів у захисті», зазначив Мауро Пасторе, генеральний менеджер BCC Iccrea Group..  | Форіншурер / Beinsure