Страхова компанія Travelers купує кібер-іншуртех Corvus за $435 млн


Страхова компанія Travelers купує кібер-іншуртех Corvus за $435 млнІншуртех Corvus Insurance погодив угоду на придбання за 435 мільйонів доларів страховим гігантом Travelers.

Угода, яка завершиться в першому кварталі 2024 року після отримання схвалення регуляторних органів і звичайних умов закриття дозволить Travellers розширити свою присутність на ринку кіберстрахування через придбання андеррайтера з управління кіберризиками.

Corvus, заснована в 2017 році, використовує власну АІ-платформу та допомагає клієнтам виявляти вразливі місця до кіберризиків, зменшуючи їх вплив на кіберподії. Іншуртех очолює Мадху Тадіконда, який має досвід роботи в AIG та Oliver Wyman; компанія була заснована Філом Едмундсоном і Майком Ллойдом.

Іншуртех пропонує набір інтегрованих можливостей продажів програм кіберстрахування та кіберзахисту, обслуговування та підтримки на основі платформи ризиків.

- «Це придбання прискорює наш доступ до передових кібер-можливостей, включаючи складні алгоритми андеррайтингу, розширене сканування кібер-вразливостей та інші інструменти управління ризиками», - зазначив Алан Шніцер, голова та головний виконавчий директор Travelers. - «На додаток до можливості оновити портфель Corvus вартістю 200 мільйонів доларів, ми будемо використовувати провідні можливості іншуртеху для покращення профілю збитків нашого існуючого портфеля».

Очікується, що угода, фінансована Travelers із внутрішніх ресурсів, матиме несуттєвий вплив на прибутки страховика найближчим часом.

Компанія Jefferies виступила фінансовим консультантом, а компанія Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom надала юридичних радників Travelers у цій угоді. Nomura Securities International виступила фінансовим консультантом, а Gunderson Dettmer Stough Villeneuve Franklin & Hachigian надала юридичного радника Corvus у цій угоді.  | Форіншурер / Beinsure