Syrona Health запустила АІ-сервіс для визначення психічного здоров’я застрахованих


Syrona Health запустила АІ-сервіс для визначення психічного здоров’я застрахованихSyrona Health запустила голосовий інструмент з використанням штучного інтелекту (AI) для оцінки психічного здоров’я, який компанії можуть включити у свої програми страхування працівникам.

Інструмент оцінюватиме доклінічні маркери, які часто не помічаються, такі як стрес, виснаження та самооцінка, щоб допомогти працівникам підтримувати психічне здоров’я.

Syrona — це рішення для підвищення кваліфікації співробітників, яке спрямоване на різноманітність та інклюзію для 45% робітників, які переживають проблеми зі здоров’ям жінок від ендометріозу до менопаузи. Це по суті віртуальна медична клініка, яка надає спеціалізовану підтримку людям з ендометріозом та іншими хронічними захворюваннями у сфері жіночого здоров’я.

Додаток Sora пропонує жінкам низку інструментів і послуг, які допоможуть їм справлятися з хронічними гінекологічними захворюваннями, включаючи відстеження симптомів, телемедицину, експертні висновки, варіанти лікування, доступ до послуг психічного здоров’я та спільноту інших пацієнтів, з якими можна спілкуватися.

Виділяючи коливання симптомів, інструмент дозволяє надавати проактивну допомогу, потенційно знижуючи відповідні бізнес-витрати та покращуючи загальний добробут співробітників.

Новий інструмент був розроблений, щоб доповнити досвід терапевтів, а не замінити їх, і спрямований на допомогу в моніторингу прогресу пацієнта. Він також не залежить від мови, щоб забезпечити доступність та інклюзивність для різноманітної та мультикультурної робочої сили.

Загалом, за даними Фонду психічного здоров’я, проблеми з психічним здоров’ям становлять 51% усіх тривалих лікарняних. Динаміка психічного здоров’я змінилася разом із еволюцією до моделей дистанційної та змішаної роботи.  | Форіншурер / Beinsure