Іншуртех Root залучив $1,5 млн фінансування під керівництвом Invenfin


Іншуртех Root залучив $1,5 млн фінансування під керівництвом InvenfinПівденноафриканський страховий стартап Root Platform, постачальник наскрізних страхових технологій, залучив 1,5 мільйона доларів від Invenfin, підрозділу венчурного капіталу Remgro, щоб прискорити свої плани розширення у Великобританії та Європі.

Root — це наскрізна страхова платформа з низьким кодом, яка підтримує універсально програмовані страхові продукти, будь-який цифровий канал продажів, цифрові страхові операції та екосистему навколо цього. Всього на сьогодні залучено $4,5 млн інвестицій.

Стартап завдяки API дозволяє будь-якій компанії самостійно створювати та розгортати нові страхові продукти.

- "Ми хочемо продовжувати експансію у Великобританії, одночасно просуваючись до Європи, і цей капітал зростання від Invenfin дозволяє нам це робити", зазначив Лу Хоплі, співзасновник компанії Root. - "Сьогодні багато страховиків усвідомлюють, що інноваційні партнерські канали страхування, такі як вбудоване страхування, є важливими, і вони хочуть інвестувати в надійну технологію API, яка потрібна для швидкого та впевненого виходу на ринок".

Компанія Root, заснована в 2016 році, допомагає компаніям створювати, продавати та керувати цифровими страховими продуктами в Африці, Великобританії та Європі.

Компанія вперше залучила зовнішній раунд фінансування від інвесторів, включаючи Invenfin, у 2021 році. Початковий раунд у розмірі $3 млн надійшов від Invenfin, Base Capital, Savannah Fund, P1 Ventures, Luno та FireID, а також від групи інвесторів-ангелів. Root має намір використати капітал для розгортання своєї гнучкої платформи цифрового страхування з низьким кодом у нових регіонах.

"Оскільки Root продовжує відкривати інновації в сфері страхування, ми полегшуємо інноваторам ставити клієнтів на перше місце та переводимо галузь у еру справді персоналізованих і зручних вбудованих продуктів", — сказав Лу Хоплі. "Закриття чергового раунду фінансування означає, що ми можемо підсилити більше інноваторів у всьому світі та прискорити процес трансформації галузі".  | Форіншурер / Beinsure