Delos залучив $7,3 млн на розвиток платформи страхування житла від лісових пожеж


Delos залучив $7,3 млн на розвиток платформи страхування житла від лісових пожежDelos Insurance Solutions закриває початковий раунд фінансування на суму 7,3 мільйона доларів, щоб зробити доступним страхування власників будинків у районах, уразливих лісовими пожежами.

Стартап залучив перші інвестиції на розвиток платформи страхування власників житла для тих, хто живе в районах, уразливих лісовими пожежами. Іншуртех сподівається, що нове фінансування розширить його присутність на ринку домовласників Каліфорнії.

Додаткове фінансування отримано від IA Capital Group, до якої приєдналися інвестори Blue Bear Capital, Gallatin Point Capital і Avant Ventures, серед інших.

Зобов’язання Delos розширювати свої послуги з’явилося на тлі загальногалузевої тенденції, коли багато національних страхових компаній відмовляються від страхування житла в Каліфорнії через підвищений ризик лісових пожеж у цьому регіоні.

Завдяки новому фінансуванню Delos співпрацюватиме зі страховиками, щоб розширити можливості страхування для власників будинків у пожежонебезпечних районах, яким важко забезпечити покриття.

Delos пропонує домовласникам рішення постійної проблеми страхування будинків у районах, які знаходяться під загрозою лісових пожеж. Інтегруючи науковий досвід лісових пожеж і дані моделювання, Delos визначає об’єкти нерухомості в районах, які вважаються критичними традиційними страховиками, але це точні території, де ризик лісових пожеж вважається нижчим, ніж у прилеглих районах.

Delos каже, що жоден будинок, який було застраховано, не зазнав збитків від лісової пожежі, і він ніколи не відмовлявся від продовження полісу через ризик лісової пожежі.

Платформа використовує алгоритми геопросторового штучного інтелекту та понад 200 вхідних даних, у тому числі записи про посуху та опади, дані про вітер, детальні погодні умови та оцінки здоров’я рослинності – усе це дозволяє компанії Delos точно кількісно оцінити ризик лісових пожеж.  | Форіншурер / Beinsure