Іншуртех Authentic залучив $5,5 млн на запуск платформи кептивного страхування


Іншуртех Authentic залучив $5,5 млн на запуск платформи кептивного страхуванняAuthentic, іншуртех-платформа, яка дозволяє вертикальним компаніям програмного забезпечення як послуги (SaaS) скористатися перевагами кептивного страхування, залучила 5,5 мільйона доларів початкового фінансування під керівництвом Slow Ventures за участі Altai Ventures, MGV, Upper90, Clocktower, Commerce Ventures, Mischief Ventures і Core Innovation Capital.

Каптивне страхування надає різноманітні переваги, зокрема створення додаткового потоку доходів для материнських компаній, індивідуальне страхове покриття, нижчі страхові премії та багато іншого, кажуть в компанії.

Однак протягом останніх п’яти десятиліть лише крупні корпорації в основному використовували кептивні страхові компанії через вартість і складність їх створення. Але, за даними Authentic, їхня платформа «Captive in a Box» тепер дає змогу будь-якому бізнесу, пов’язаному з Vertical SaaS, запустити програми страхування для своїх учасників протягом короткого проміжку часу – пару тижнів.

Платформа «під ключ» забезпечує всю логістику створення кептивної страхової компанії. Сюди входить юридична сторона щодо встановлення місця проживання, а також андеррайтинг, перестрахування та капітал, а також управління претензіями.

Партнери Authentic отримають вигоду від обміну даними для кращої оцінки та оцінки ризику, оскільки саме вони отримують плоди від більш успішних програм.

Компанія Authentic складається з професіоналів провідних технологічних і страхових компаній, зокрема Next Insurance, Amazon, Canary Consulting і Aquiline Capital Partners.  | Форіншурер / Beinsure