Іншуртех Openly залучив $100 млн у рамках фінансування серії D


Іншуртех Openly залучив $100 млн у рамках фінансування серії DІншуртех Openly залучив $100 млн у рамках фінансування серії D під керівництвом Eden Global Partners, фонду, що спеціалізується на наданні довгострокових інвестицій і стратегічного фінансування, за участі інвесторів Gradient Ventures, Clocktower Technology Ventures, Trinity Capital та ін.

У рамках угоди Девід Двек, головний виконавчий директор Eden Global Partner, приєднався до ради директорів Openly.

Стартап Openly, який використовується страховими агентами, має на меті змінити шлях до страхування власників житла, пропонуючи страхове покриття та обслуговування клієнтів за допомогою власної технологічної платформи.

Співзасновники Тай Харріс і Мет Вілбут виявили можливість спростити страхування домовласників, підтримуючи агентський канал продажів за допомогою платформи, яка оптимізує агентські процеси, розширює охоплення продуктів та клієнтів, покращує андеррайтинг ризиків і покращує врегулювання.

Openly — це іншуртех компанія, яка займається дистанційним страхуванням домовласників. Наразі Insurtech обслуговує 30 000 незалежних агентів у 21 штаті США. Openly, заснована ветеранами галузі в 2017 році, прагне розширити можливості незалежних агентів по всій Америці.  | Форіншурер / Beinsure