Іншуртех bolttech отримав $50М від LeapFrog Investments в розширеному раунді Серії B на $246М


Іншуртех bolttech отримав $50М від LeapFrog Investments в розширеному раунді Серії B на $246МІншуртех компанія bolttech отримала 50 мільйонів доларів інвестицій на розвиток від LeapFrog Investments, яка виступила новим стратегічним інвестором в розширеному раунді Серії B.

Інвестиції LeapFrog доповнюють нещодавній раунд фінансування Серії B на 246 мільйонів доларів, що є найбільшим раундом серії B для іншуртех-галузі.

bolttech використає кошти на підтримку своєї глобальної стратегії зростання, зосереджуючись на ринках, що розвиваються, а також на розширення своєї технологічної екосистеми для захисту та страхування споживачів.

Екосистема bolttech об’єднує індивідуальні та доступні страхові продукти для споживачів через партнерські платформи на більш ніж 30 страхових ринках на трьох континентах. bolttech обслуговує широкий спектр клієнтів, включаючи понад 2 мільйони нових споживачів, особливо завдяки своїм пропозиціям захисту пристроїв.

На таких ринках, як Філіппіни, В’єтнам та Індонезія, мобільні пристрої та гаджети є важливим страховим активом, який може допомогти споживачам, які не користуються банківськими послугами та не мають банківських послуг, отримати доступ до фінансових послуг за нижчою ціною, забезпечити телемедицину та збільшити можливості працевлаштування. Так само багато інших пристроїв і навіть кліматичні рішення, такі як сонячні батареї, потребують страхування та фінансування, щоб бути доступними.

Завдяки інвестиціям bolttech і LeapFrog працюватимуть разом, щоб сприяти фінансовій доступності шляхом покращення доступу до основного та доступного страхування.

Великий досвід роботи LeapFrog із технологічними страховими компаніями в Африці та Азії допоможе bolttech націлити свою продукцію на цей зростаючий ринок, сприяючи створенню соціальної та економічної стійкості шляхом пом’якшення щоденних фінансових потрясінь.

У рамках інвестиції bolttech призначить Фернанду Ліму, партнера та співголову групи фінансових послуг LeapFrog в Азії, до ради директорів як невиконавчого директора. Досвід Фернанди сприятиме присутності bolttech на ринку, що розвивається, і зростанню бізнесу, а також керуватиме зусиллями компанії з розробки надійної, довгострокової стратегії ESG.  | Форіншурер