Іншуртех Fletch допоможе користувачам Insurify отримати доступ до страхування домашніх тварин


Іншуртех Fletch допоможе користувачам Insurify отримати доступ до страхування домашніх тваринВіртуальний страховий агент Insurify розпочав співпрацю з постачальником страхових технологій Fletch, який допоможе користувачам іншуртеху отримати доступ до продуктів страхування домашніх тварин на платформах цифрового ринку.

Insurify пропонує користувачам у режимі реального часу ціни на страхування автомобіля та житла. Використовуючи відкритий протокол Fletch, Insurify зможе надавати користувачам можливість порівнювати продукти страхування домашніх тварин через свій веб-сайт і мобільний додаток.

Користувачі Insurify зможуть швидко отримати тарифи від різних страхових компаній, заповнивши заявку. "У Insurify ми неодноразово чули від наших клієнтів, що витрати на догляд за домашніми тваринами є основною проблемою. Fletch надає платформу з широкими можливостями страхування тварин завдяки технологіям", каже Снєжина Захарія, генеральний директор і співзасновник Insurify.

За даними Північноамериканської асоціації страхування домашніх тварин, у 2022 році ринок страхування домашніх тварин у США зріс більш ніж на 24% і досяг $3,2 млрд. Минулого року страхування домашніх тварин охоплювало майже 5 мільйонів домашніх тварин у США – кількість, яка щорічно з 2018 року зростала на 22,5%, повідомляє NAPIA. У середньому батьки домашніх тварин платять 640 доларів на рік, щоб захистити своїх собак страхуванням тварин від нещасних випадків і хвороб, і 387 доларів на рік за котів.

"Страхування домашніх тварин є надзвичайно актуальним продуктом, і ми вважаємо, що найшвидший спосіб застрахувати будинки чи автомобілі американців", каже Шрі Оддіражу, СЕО Fletch.  | Форіншурер / Beinsure