Insurtech Pliable залучив $2,5 млн на розвиток SaaS-платформи для страховиків


Insurtech Pliable залучив $2,5 млн на розвиток SaaS-платформи для страховиківInsurtech Pliable - SaaS платформа, яка працює на базі штучного інтелекту та полегшиує використання даних, замінюючи потребу в інженерах з обробки даних, залучила 2,5 мільйона доларів попереднього фінансування.

Resolute Ventures очолила цей раунд фінансування, також інвестування отримано від CEAS, Counterview Capital та інших спонсорів.

Startup створив просту архітектуру без коду, яка, спрощує управління даними для всіх компаній. Це включає надання кращого доступу до надійних даних і можливість командам використовувати інструменти, сумісні з Pliable, для додавання, збагачення та стандартизації інформації.

Покращення досвіду клієнтів івже деякий час є пріоритетною сферою для страхової галузі, але для цього потрібні великі обсяги даних і ефективні процеси управління даними. На жаль, існує значний розрив між наявністю даних і можливістю їх використання. Відповідно до звіту Wakefield Research і Fivetran, інженери обробки даних витрачають майже половину свого часу на створення та підтримку конвеєрів даних, які коштують 520 тис. доларів на рік.

"Більше того, багато малих і середніх підприємств не можуть дозволити собі персонал або інструменти, необхідні для ефективного керування конвеєрами даних, не кажучи вже про аналітику та моделювання даних", каже Джейсон Реде, співзасновник і генеральний директор Pliable.

Незалежно від розміру бізнесу, компанії повинні мати доступ до повних можливостей даних. Із запуском Pliable стартап змінює принцип роботи керування даними, значно знижуючи витрати та збільшуючи доступ до надійних даних

Хоча технологія для цього існує, більшість рішень потребують чистих і консолідованих даних для належного функціонування, а інші вимагають дорогих інвестицій у розробників даних або інфраструктуру. «Цього не повинно бути так – більшість компаній не мають ресурсів або часу, щоб змінити свою практику управління даними», – каже Реде.

Сучасний стек даних швидко розвивався, і CEAS займав місце в першому ряду як ранній інвестор у Fivetran. Pliable — це рішення, яке дозволить командам із низькими технологіями та малобюджетними даними відповісти на запитання щодо бізнес-аналітики.

У той час як багато нових стартапів вступають у гру трансформації, щоб конкурувати з dbt, Pliable розширює покупців.  | Форіншурер / Beinsure