Іншуртех Kin отримав додаткове фінансування в серії D на $33 млн


Іншуртех Kin отримав додаткове фінансування в серії D на $33 млнАмериканська іншуртех компанія Kin Insurance залучила ще $33 млн у розширенній Серії D, після того, як отримала 109 мільйонів доларів фінансування, які вона вже зібрала в цьому раунді.

Останній раунд серії D під керівництвом QED Investors за участю Geodesic Capital, Allegis Capital, Hudson Structured Capital Management і Alpha Edison демонструє постійну підтримку Kin з боку своїх інвесторів.

Таким чином, загальна сума, залучена компанією в усіх раундах акціонерного фінансування, досягла 265 мільйонів доларів, у тому числі 142 мільйони доларів під час раунду серії D, якщо врахувати останній капітал.

Стартап каже, що фінансування відображає її «систематичний, ефективний ріст капіталу». Kin має намір отримати понад 370 мільйонів доларів страхових премій цього року та вже досяг позитивного операційного прибутку.

"Оскільки ми вже прибуткові та добре фінансовані, нам не потрібно було залучати кошти зараз, але додаткове фінансування зміцнює нашу ліквідність і може використовуватися для стимулювання зростання. Крім того, ми змогли легко залучити кошти за тією ж ціною акцій, тоді як багатьом іншим технологічним компаніям важко отримати капітал", прокоментував Шон Харпер, генеральний директор Kin.

Kin Insurance каже, що досягає успіху в тих сферах, де традиційні страхові компанії зазнали невдачі, що призвело до прибутковості та юніт-економіки.

Запущена генеральним директором Шоном Гарпером і співзасновником Лукасом Уордом у 2016 році, Kin Insurance має на меті розширити доступність страхування житла за допомогою інтуїтивно зрозумілого обслуговування клієнтів.

Компанія використовує тисячі точок даних про кожну нерухомість, щоб забезпечити точні ціни та кращі результати андеррайтингу. Kin пропонує страхування домовласників, орендарів, кондомініумів і мобільних будинків через мережу Kin Interinsurance Network (KIN), взаємну біржу, що належить клієнтам і бере участь у прибутках від андеррайтингу.

Поєднання революційної бізнес-моделі, революційних технологій і надійних фінансових даних допомагає Kin Insurance змінити ринок цифрового страхування США.

Використовуючи передову аналітику та очолювану досвідченою командою менеджерів, Kin може запропонувати страхові послуги за доступною ціною. Їх прямий підхід до споживача та вертикально інтегрований ланцюжок створення вартості гарантують, що клієнти отримають найкращий у своєму класі досвід, навіть на ринках, де інші страхові компанії залишають.  | Форіншурер / Beinsure