12 іншуртехів приєдналися до 11-ї когорти інноваційного центру Lloyd’s Lab


12 іншуртехів приєдналися до 11-ї когорти інноваційного центру Lloyd’s Lab12 іншуртехів приєдналися до 11-ї когорти інноваційного центру Lloyd’s Lab, який зосереджуватиметься на кліматичних ризиках, кіберризиках та сталому розвитку в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, зазначили у Lloyd’s.

Lloyd’s Lab включив до основних напрямків стартапів рішення щодо кліматичних та кібер ризиків, нові продукти, моделіювання ризиків та аналітика даних.

Lloyd’s Lab отримала понад 150 заявок на приєднання до своєї останньої когорти від ряду страхових компаній з усього світу. Після конкурсного дня було обрано 12 стартапів з шести країн у трьох категоріях.

Серед вибраних іншуртехів: Fermat, Floodbase, Protos Labs і Renew Risk. До категорії «Дані та моделі» увійшли стартапи: CLIMATIG, Cyntegra, Loro, RedZone і Vayun. До «нових продуктів» включено: Mitigrate, MetaRisk і Suyana.

Удосконалюючи інструменти оцінки ризиків, процеси управління портфелем і розгляду претензій, ринок Lloyd’s прагне підвищити ефективність андеррайтингу. Напрямок іншуртехів «Дані та моделі» спрямований на вирішення цих проблем, надаючи інноваційні платформи для просування на ринку Lloyd’s.

Тема «Нові продукти» присвячена розвитку страхових продуктів, які можуть вирішити проблеми недостатнього страхування та значно розширити існуюче страхове покриття.  | Форіншурер / Beinsure