Іншуртех Insurity запускає рішення для моніторингу та впровадження регуляторних змін для страховиків


Іншуртех Insurity запускає рішення для моніторингу та впровадження регуляторних змін для страховиківInsurtech Insurity запускає нове рішення для страховиків - Circ - для моніторингу, аналізу, інтерпретації та впровадження регуляторних змін на страховому ринку.

Циркуляри є важливим джерелом інформації, що розповсюджується рейтинговими бюро та містить детальну інформацію про останні правила, форми, актуарний аналіз і розробки галузі P&C. Серед партнерів стартапу вже понад 125 комерційних страхових компаній з обсягом премій 30 мільярдів доларів.

Багато P&C страховитків регулярно переглядають галузеві розробки, що впливають на комерційні страхові продукти, щоб поінформувати своє розуміння ринку. Бюро надають оновлення тарифів, змісту та форм через свої "циркуляри", щоб допомогти страховим організаціям усунути нові ризики, пов’язані зі змінами в суспільстві, розвитком прецедентного права та новим законодавством. Ці зміни необхідні для забезпечення конкурентоспроможності комерційних страхових продуктів на ринку, що швидко змінюється.

За останні п'ять років темпи і складність змін бюро значно зросли. Circ вносить зміни безпосередньо в систему адміністрування страхових полісів, заощаджуючи страховикам час на впровадження цих змін.

Іншуртех щорічно опрацьовує понад 3000 циркулярів бюро та співпрацює зі страховиками та агентами, щоб зрозуміти їхній підхід до впровадження нормативних змін. Це призводить до більш ніж 12 000 змін, які вносяться щорічно.

"Зростаюча складність і обсяг регулятивних змін є одним із найбільших руйнівних факторів у страховій галузі, і страховики повинні віддавати перевагу партнерству з постачальником, який має досвід і здатність підтримувати нові зміни", каже Сильвестр Матіс, головний страховий директор Insurity.

Цілком природно, що кожен страховик має різну філософію щодо прийняття майбутнього нормативного змісту. Завдяки Circ Insurity дає страховим компаніям можливість отримати інформацію від великих і незалежних державних бюро в 20 сферах діяльності.  | Форіншурер / Beinsure