Кібер іншуртех Cowbell сбільшує свою присутність на страховому ринку Великобританії


Кібер іншуртех Cowbell виходить на страховий ринок ВеликобританіїCyber insurtech Cowbell оголосив про плани подальшого розширення свого присутності на ринку Великобританії та запуску програм кіберстрахування на базі штучного інтелекту.

У зв’язку з тим, що більше половини (54%) малих і середніх підприємств у Британії зазнали певної форми кібератак у 2022 році (порівняно з 39% у 2020 році), компаніям необхідно терміново посилити кіберстійкість.

За підтримки страховиків з рейтингом A+ Cowbell офіційно запустив у Великобританії у другому кварталі цього року представництво, яке очолив Саймон Хьюз, віце-президент і генеральний менеджер у Великобританії. На початку третього кварталу Cowbell продовжує розширення із запуском програми кіберстрахування Cowbell Prime One.

Створена для малих і середніх підприємств і компаній середнього бізнесу, програма на основі даних пропонує швидкий андеррайтинг, дозволяючи брокерам налаштовувати кіберпокриття для унікальних ризиків, охоплюючи різноманітні кіберінциденти, включаючи шахрайство електронною поштою, програми-вимагачі та соціальну інженерію.

Компанія також призначила Кетрін Алеппо директором з продажу. Маючи понад 18 років досвіду в галузі страхування, вона спеціалізується на страхуванні кіберризиків, нещодавно очолюючи кібервідділ у британській страховій брокерській компанії Aston Lark.

Кетрін навчатиме брокерів і британські МСП щодо виявлення кіберзагроз і вразливостей, забезпечуючи ефективне управління ризиками.

Протягом цього часу Cowbell розширив свій пул ризиків, що постійно контролюється, до 36 мільйонів малих і середніх підприємств у США, з яких 5 мільйонів малих і середніх підприємств знаходяться у Великобританії, що становить майже 90% малих і середніх підприємств у двох регіонах.

Окрім надання кіберстрахування десяткам тисяч власників страхових полісів у США, велика кількість даних компанії надається брокерам, що дає їм змогу брати участь у більш обґрунтованих дискусіях зі своїми клієнтами та сприяє кращому розумінню та оцінці сценаріїв кіберризиків. Цей пул даних тепер буде доступний брокерам Великобританії.

З огляду на те, що хакерів приваблюють обмежені ресурси, недостатня обізнаність і середовище, багате цілями, МСП, яких у Великій Британії налічується 5,5 мільйонів, часто сприймаються кіберзлочинцями як легші мішені, ніж великі організації. Тому важливо для малих і середніх підприємств усвідомлювати свою вразливість і вживати активних заходів для покращення стану кібербезпеки.

Незважаючи на це, загалом МСП у Британії повільніше впроваджують кіберстрахування, ніж їхні колеги в США, через брак обізнаності та розуміння своїх кіберзагроз.

Компанія Cowbell, заснована в 2019 році, розташована в районі затоки Сан-Франциско, а її співробітники працюють у США, Канаді, Індії та Великобританії. Завдяки своєму підходу до вибору ризиків і ціноутворення на основі штучного інтелекту платформа безперервного андеррайтингу Cowbell на основі Cowbell Factors скорочую процес страхування від подання до видачі менш ніж за 5 хвилин.  | Форіншурер / Beinsure