AI іншуртех Akur8 закрив новий раунд фінансування на $25 млн


AI іншуртех Akur8 закрив новий раунд фінансування на $25 млнІншуртех Akur8, який працює на базі Transparent AI, завершив новий раунд фінансування в розмірі 25 мільйонів доларів, загальний обсяг фінансування перевищив 60 мільйонів доларів, пише Beinsure Media.

Останній інвестиційний раунд завершився через чотири роки після того, як Akur8 вперше комерціалізував свою платформу та представив нового інвестора FinTLV. Окрім FinTLV, Guidewire Software також інвестує в цей раунд разом з існуючим інвестором BlackFin Capital Partners.

У лютому 2023 року Akur8 закрила раунд фінансування серії B на суму 30 мільйонів доларів, інвестиції були спрямовані на підтримку міжнародної експансії.

Нове фінансування дозволить іншуртеху прискорити трансформацію андеррайтингу в страхуванні, стимулювати зростання на ключових ринках, таких як США та Азіатсько-Тихоокеанський регіон, і оснастити операторів медичних послуг і медобслуговування інтегрованим рішенням.

Для подальшого забезпечення та розширення можливостей Akur8 нещодавно провела новий збір коштів для залучення додаткових стратегічних партнерів, зазначив Бруне де Лінарес, директор із роботи з клієнтами компанії.

Akur8 використовується актуаріями та андеррайтерами для швидшого прийняття рішень щодо тарифів на страхування. Серед страховиків-клієнтів - AXA, Generali і Munich Re, спеціалізовані страховики Canopius і Tokio Marine Kiln, іншуртехи Wakam та wefox.  | Форіншурер / Beinsure