Artificial Labs та Apollo Underwriting запустили партнерство з алгоритмічного андеррайтингу


Artificial Labs та Apollo Underwriting запустили партнерство з алгоритмічного андеррайтингу Спеціалізований страховик Apollo Syndicate 1969 об’єднав зусилля з Artificial Labs, іншуртех-компанією з алгоритмічного андеррайтингу, щоб запровадити інноваційну співпрацю з інтелектуальними даними.

Ця співпраця має на меті розширити можливості для брокерів, які працюють на лондонському ринку. Спираючись на успішне випробування концепції, проведене на початку 2023 року, яке використовувало технологію Artificial Labs для страхування морського каско, це партнерство поширюватиметься на інші види бізнесу. Іншуртех має намір надати брокерам та страховикам ширший спектр варіантів і перспектив на ринку алгоритмичних продуктів.

Наші поточні ініціативи спрямовані на створення основи для майбутнього андеррайтера через технологічний прогрес, партнерство та інновації. Ця

Apollo є незалежною спеціалізованою страховою та перестраховою компанією, яка складається з команди талановитих і досвідчених професіоналів у ряді спеціальностей та інноваційних напрямків. Apollo пропонує адаптивні та гнучкі послуги андеррайтингу в Lloyd’s і очолює ряд консорціумів Лондонського ринку.

Спільні зусилля сприятимуть брокерам у їхніх різноманітних методах транзакцій, будь то особиста зустріч чи через веб-портали.

"У Artificial ми використовуємо новітні хмарні інструменти та методи машинного навчання, щоб надати комерційним страховикам і брокерам можливість керувати своїми даними", зазначив Девід Кінг, співдиректор Artificial Labs.

За допомогою методів вилучення та перетворення даних іншуртех забезпечує автоматизований алгоритмічний андеррайтинг. Система Artificial Labs забезпечує наскрізні потоки даних, необмежену інтеграцію, управління договорами страхування та створення нових програм в рамках однієї автоматизованої платформи андеррайтингу.

«Ми віримо в те, що алгоритмічна технологія змінить страхову галузь, даючи учасникам ринку набагато більше вибору, ніж зараз, і відкриваючи нові можливості. Наша платформа є основою для брокерів і андеррайтерів, які створюють "розумний" страховий бізнес, і ми передбачаємо, що ця технологія призведе до кардинальних змін у галузі», – сказав Девід Кінг, співвиконавчий директор Artificial Labs.  | Форіншурер / Beinsure