Іншуртех Redkik разом з Uber Freight запустили страхування вантажів нового покоління


Іншуртех Redkik разом з Uber Freight запустили страхування вантажів нового поколінняІншуртех компанія Redkik стала піонером у страхуванні вантажів наступного покоління завдяки інтеграції страхових технологій із Uber Freight, пише Beinsure.

Це стратегічне співробітництво зробить революцію в страхуванні вантажів, інтегруючи програмне забезпечення InsurTech від Redkik у платформу Uber Freight. Інтеграція пропонує доступ до цін на страхування вантажів із меншим завантаженням (LTL) для мережі вантажовідправників Uber Freight за допомогою програмного забезпечення Redkik.

Це страхове покриття в режимі реального часу доступне в момент бронювання вантажу для транспортування, що відповідає швидко мінливим вимогам сучасної транспортної галузі.

Uber Freight створила один із найбільших у світі цифрових ринків вантажних перевезень і керує транспортними мережами. Використовуючи логістичні технології світового рівня та досвід галузі, Uber Freight забезпечує вантажовідправників будь-якого розміру інструментами, транспортними послугами та знаннями, необхідними для управління сучасним складним ринком вантажних перевезень.

У співпраці з Redkik остання іншуртех інтеграція ще більше оптимізує процес бронювання, надаючи вантажовідправникам доступ у режимі реального часу до страхування вантажу LTL лише за кілька кліків.

Redkik — це компанія-виробник програмного забезпечення, яка прагне оптимізувати та покращити страхову галузь у секторах логістики та транспортування. Використовуючи передовий штучний інтелект і машинне навчання, власна технологія Redkik створює миттєві котирування за підтримкою страхових компаній і на основі точних наборів даних. Такий підхід забезпечує зниження ризику та максимальне покриття для всіх типів відправлень.  | Форіншурер