Іншуртех Wagmo залучив $8,9 млн на розвиток платформи страхування тварин


Іншуртех Wagmo залучив $8,9 млн на розвиток платформи страхування тваринСтартап із страхування домашніх тварин і пільг Wagmo залучив $8,9 млн після фінансування серії A у 2022 році на $12,5 млн під керівництвом Revolution Ventures за участі Female Founders Fund, Clocktower Technology Ventures і Vestigo Ventures, пише Beinsure.

Завдяки новому фінансуванню їх загальна сума досягає 24,5 млн доларів. Ангели, включаючи Джеффрі Каценберга, Джима Грубе, Мерилін Гірш, Девіда Роніка та Майкла Аккермана, також брали участь у раунді.

У компанії, яка нещодавно пройшла ребрендинг, працює близько 35 співробітників. Стартап пропонує два основних плани охорони здоров’я домашніх тварин: Wagmo Insurance для невідкладної допомоги та Wagmo Wellness для планового догляду за домашніми тваринами, що охоплює все, від регулярних візитів до ветеринара до догляду.

Компанію заснували Крісті Хорват та Алі Фоксворт, які прийшли зі світу фінансів і страхування та усвідомили проблеми ринку, коли справа стосується страхування домашніх тварин.

Більшість постачальників послуг страхування домашніх тварин покривають серйозні надзвичайні ситуації, такі як операції, переломи кісток тощо. Але будь-хто, хто має домашнього улюбленця, а особливо нове цуценя, знає, що витрати на базовий догляд можуть зрости дуже швидко.

Wagmo пропонує таке ж базове покриття, як і ваше звичайне страхування домашніх тварин, але також пропонує оздоровчі послуги. Програма оздоровлення відшкодовує батькам домашніх тварин такі базові речі, як вакцинація, догляд, регулярні візити до ветеринара, аналізи.

Користувачі просто платять пыдписку від 20 до 59 доларів на місяць і надсилають фотографії своїх квитанцій у додаток. Потім Wagmo відшкодовує витрати через Venmo, PayPal або прямий депозит протягом 24 годин.

Wagmo пропонує також оздоровчий план без страхування. Це означає, що користувачі можуть спочатку підключитися до платформи з тим, що їм потрібно, а пізніше перейти на страховий план.

Wagmo отримує прибуток як через оздоровчий, так і через страховий план, але також активно вивчає корпоративну модель, підписуючи контракти з організаціями як частину їхнього пакету пільг для працівників.  | Форiншурер / Beinsure