83% компаній активно шукають додаткове страхове покриття. Дослідження Gallagher


83% компаній США активно шукають додаткове страхове покриття83% власників бізнесу висловили занепокоєння з приводу конкретних подій або збитків, які можуть вплинути на їхній бізнес, а ще 83% заявили, що вони або активно шукають, або шукатимуть додаткове страхове покриття для забезпечення кращого захисту.

Брокерська компанія Gallagher & Co замовила опитування 1000 власників бізнесу в США щодо оцінки ризиків.

Продукти страхування ризиків підприємницької діяльністі, які користуються найбільшим попитом, включають поліс страхування власників бізнесу (BOP), причому 48% компаній сказали, що вони б розглянули можливість розширення або отримання нового страхового покриття.

Інші 48% також заявили, що розглянуть питання про розширення або отримання нового покриття страхування життя, тоді як 45% заявили, що вони розглянуть питання про розширення покриття страхування відповідальності за працевлаштування (EPLI).

Дані опитування також показали, що власники бізнесу мають низку серйозних проблем протягом наступних 12 місяців, до яких належать зміни клімату та природні катаклізми, причому 68% сказали, що вони надзвичайно або дуже сильно стурбовані тим, як зміна клімату та природні катаклізми можуть вплинути на їхній бізнес.

69% висловили високу стурбованість потенційним впливом звернень по безробіттю.

Найбільше занепокоєння викликали кібератаки: 74% висловили надзвичайну або дуже високу стурбованість щодо впливу кібератаки на їхній бізнес.

70% висловили надзвичайну або дуже високу стурбованість щодо витрат на охорону здоров’я для свого бізнесу.  | Форіншурер