Lloyd’s Europe закриває свої філії в Австрії, Фінляндії, Польщі


Lloyd’s Europe закриває свої філії в Австрії, Фінляндії, ПольщіLloyd’s Europe закриє свої філії в Австрії, Фінляндії та Польщі з 31 липня 2023 року після скасування дозволу на свободу заснування в цих країнах.

Lloyd’s Europe продовжує розвивати можливості страхування та перестрахування в Австрії, Фінляндії та Польщі як через розміщення на відкритому ринку, так і через андеррайтерів страхового покриття, розташованих як за межами Австрії, Фінляндії та Польщі, так і всередині них.

За даними Lloyd’s Europe, усім перестраховим бізнесом, який він здійснює в Австрії, Фінляндії та Польщі, буде керувати головний офіс Lloyd’s Europe у Брюсселі.

Водночас регіональний менеджер європейського офісу Lloyd’s у Німеччині буде контактом Lloyd’s Europe для австрійських страхувальників. За компанії у Фінляндії буде відповідати регіональний менеджер у шведському офісі. Щодо Польщі інформації немає.

«Керуючі Агенти повинні звернути увагу на зміни в домовленості та переконатися, що якщо генерального представника в Австрії, Фінляндії та Польщі призначено для врегулювання претензій, розгляд справи має бути подано до головного офісу Lloyd’s Europe у Брюсселі», – повідомили в Lloyd’s Europe.

Будь-яке посилання на місцеву адресу в трьох країнах має бути видалено та замінено адресою бельгійської штаб-квартири Lloyd’s Europe.  | Форіншурер