AI-іншуртех з аналітики безпеки CompScience закрив раунд серії A на $10 млн


AI-іншуртех з аналітики безпеки CompScience закрив раунд серії A на $10 млнІншуртех-платформа аналітики безпеки на основі штучного інтелекту CompScience оголосила про раунд серії A на суму 10 мільйонів доларів під керівництвом інвестиційної компанії Valor Equity Partners, яка раніше підтримувала трансформаційні компанії, такі як Tesla, SpaceX і Coalition. Four More Capital, інвестиційний підрозділ Henry Crown and Co також брав участь у раунді на ранній стадії.

Інвестиції Valor і Four More Capital допоможуть стартапу надати аналітику безпеки мільйонам працівників по всій країні та всьому світу.

CompScience є першою іншуртех-компанією, яка поєднала візуальний штучний інтелект із страховими стимулами, які захищають працівників під час роботи. Компанії, які купують страхові поліси CompScience, отримують технологію без додаткової плати.

"Наша система штучного інтелекту надає керівникам у 300 разів більше даних, ніж традиційні перевірки безпеки, допомагаючи їм трансформувати свою культуру безпеки за допомогою рішень на основі даних", каже Джош Батлер, засновник і генеральний директор CompScience. - "На сьогоднішній день ми повідомили про понад 2 мільйони загроз безпеці. Ми віримо, що протягом наступних кількох років працівники та страхові компанії вимагатимуть, щоб кожна компанія розгортала технологію, подібну до нашої".

За даними Бюро статистики праці США, щороку 2,6 мільйона американців отримують травми на виробництві, що становить понад 167 мільярдів доларів.

Глобальна місія CompScience полягає в тому, щоб запобігти 100 мільйонам страхових випадків, яким можна було б запобігти, завдяки кращому використанню даних.

CompScience збільшила свій страховий бізнес більш ніж у 10 разів і знизила рівень травм на 23% цього року за допомогою таких партнерів, як Swiss Re, Nationwide і 10 із 20 найкращих комерційних страхових агентств у Сполучених Штатах. Його флагманський продукт, Intelligent Safety Platform, аналізує відео безпеки на робочому місці за допомогою штучного інтелекту та методів науки про дані.

Завдяки цим даним CompScience надає послуги зі зменшення ризиків, щоб відчутно зменшити ризик небезпеки в рамках договору страхування працівникам.

"CompScience докорінно змінює безпеку на робочому місці працівників і перебудовує страхування цих ризиків. Перші результати демонструють потенціал платформи Intelligent Safety Platform для зменшення частоти травм, що може мати серйозний позитивний вплив на суспільство", каже Вівек Паттіпаті, партнер Valor Equity Partners.

Компанія зосереджена на вирішенні питання безпеки на робочому місці з першочергових принципів і підриві ринку страхування компенсацій працівникам за допомогою найкращого продукту за нижчою ціною.

Завдяки цим інвестиціям CompScience розширюватиме інші галузеві вертикалі, а також свої пропозиції технологій. Команда створить свій штат експертів зі страхування та безпеки в галузях високого ризику.  | Форіншурер / Beinsure